InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies
Nova fase de les obres d'adequació. Inici actuació 3.
Publicat  19/05/2016
reduïr mida del text ampliar mida del text  


Una vegada finalitzada l’actuació 2, el proper divendres dia 20 de maig s’inicia l’actuació 3 que abarca el vestíbul de la planta 4, meitat escala i que està previst que finalitzi el 26 de maig.

IMPORTANT (ÚS D’ASCENSORS):

En l’actuació 3, el portalliteres situat a la dreta, de dilluns a divendres i de 8 a 18 hores es destina només a l’obra.

El portalliteres situat a l’esquerra s’utilitzarà de manera exclusiva per al transport de lliteres, carros i l’accés d’usuaris/àries a la primera planta.

Com hem anat informant, s’estan realitzant obres d'adequació en matèria de prevenció i seguretat en cas d'incendi a l’edifici Hospital de Palamós en les què es realitzarà principalment obres als vestíbuls de cada planta de l’edifici per al tancament de l’escala.

L’execució de l’obra és divideix en petites actuacions per tal de minimitzar l’impacte en l’activitat assistencial. Les actuacions s’inicien a la cinquena planta i van baixant fins acabar a la planta baixa. Les obres es van iniciar el 2 de maig i la durada total prevista es de 16 setmanes, finalitzant així a finals d'agost.

Es comunicarà als usuaris/àries i s’indicarà amb la senyalètica pertinent.

Us mantindrem informats del seu desenvolupament així com de les diferent fases d’actuació i les incidències que haurem de tenir en compte.

Disculpeu les molèsties i us agraïm  la vostra col·laboració.

 

 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies