InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies
11 d'agost: Vaga d'ambulÓncies
Publicat  10/08/2017
redu´r mida del text ampliar mida del text  


Ambulància

10.08.2017

L’11 d’agost hi ha convocada una vaga d’ambulàncies a la Regió Sanitària de Girona, que té previst realitzar-se en dues franges horàries, de 06:00-10:00 i de 14:00-18:00, i que s’anirà repetint cada divendres.

Adjuntem el comunicat que ha emés el Departament de Treball, en principi aquesta vegada s’enten condicionada al manteniment dels serveis consistents en un 85% per garantir:

  • El  trasllat de malalts i accidentats en casos d’urgència i de necessitat  inajornable,  tant referits als esdevinguts a la via pública com a les peticions  domiciliàries i interhospitalàries.
  • El trasllat de malalts per rebre les degudes atencions als serveis d’hemodiàlisi i  oncològics, així com per a la realització de les proves complementàries que  siguin declarades de caràcter urgent i els trasllats intrahospitalaris.
  • El trasllat de pacients d onats d’alta al servei d’urgències, que  necessitin,  segons criteri facultatiu, la utilització del transport sanitari per abandonar les dependències assistencials

Qualsevol incidència que es produeixi en motiu de la vaga amb algun servei, comenta-ho amb el teu comandament. 

 
2017 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | PolÝtica de cookies