InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies
A la feina, fem salut. Pugem Escales !!
Publicat  04/07/2010
redu´r mida del text ampliar mida del text  


La Comissió de Promoció i Prevenció de la Salut juntament amb el Servei de Prevenció de la nostra entitat està impulsant el projecte A la Feina, fem salut. Pugem escales !, aquest té com a objectiu fomentar l’ús de les escales, una estratègia que promou la salut mitjançant un estil de vida actiu.

Aquesta estratègia forma part del Pla Integral per a la promoció de la salut a través de  l’alimentació i l’activitat física saludables (PAAS) del Departament de Salut.

Per assolir i mantenir un bon nivell de salut, les nombroses evidències científiques actualment disponibles recomanen fer activitat física moderada cada dia durant almenys trenta minuts cinc dies a la setmana.

Per dur a terme aquesta activitat s’utilitzaran rètols amb missatges que promouen l’ús de les escales, els quals es col·locaran a llocs estratègics dels nostres centres, en el transcurs d’aquesta setmana.

A continuació us detallem el calendari de sessions previst:

 

Sessions previstes

A la feina, fem salut. Pugem Escales !!

 

 

Hospital de Palamós

14/06/10 · 14 h.

CAP La Bisbal de l’Empordà

10/06/2010 ·14 h.

CAP Catalina Cargol  (Palamós)

08/06/2010 · 14 h.

CAP Dr. Josep Alsina i Bofill (Palafrugell)

03/06/2010 · 14h.

Es realitzaran aquestes sessions a la resta de centres, també els sociosanitaris, les quals estan pendents de programar.

Podeu veure les diferents imatges de la campanya si passeu el cursor per damunt les icones.


Galeria d'imatges
 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | PolÝtica de cookies