InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies
Acte de benvinguda als residents de nova incorporaciˇ
Publicat  07/07/2010
redu´r mida del text ampliar mida del text  


Foto de família: tutors i residents

Com cada any per aquesta època des de fa uns anys, a Serveis de Salut Integrats donem la benvinguda als residents que s'incorporen a la nostra organització per realitzar les especialitats que han triat a l'examen MIR, amb la diferència que enguany formarem també llevadores i especialistes en ginecologia i obstetrícia.

Han estat 8 professionals, amb procedències ben diferents: Perú, Madrid, Sta. Coloma....els que han triat les nostres unitats docents de Medicina familiar i comunitària, Ginecologia i Obstetrícia, i Llevadores; per passar els darrers 4 anys formant-se com a especialistes a casa nostra.

L'acte institucional de rebuda, ha consistit en un breu parlament de benvinguda del Director assistencial, Dr. Xavier Pérez, de la presentació dels residents a càrrec del President de la Comissió docent, Dr. Josep Roman, i d'una conferència ("El meu pare ja ho era, d'hipocondríac") a càrrec de l'escriptor gironí Josep M. Fonalleras. La clausura de l'acte ha anat a càrrec de la Presidenta dels òrgans de govern de SSIBE, M. Teresa Ferrés i tot seguit s'ha donat pas a un aperitiu.

Breu història

A l'any 1998 l'aleshores anomenat Ministerio de Educación y Cultura va acreditar l'Hospital de Palamós per a la formació d'especialistes en Medicina Familiar i Comunitària , consolidant-se el procés a l'any 2000 amb la incorporació dels primers residents, que procedien de la Unitat Docent ICS-Girona.

L'Any 2005 el Ministerio de Sanidad y Consumo va acreditar la Unitat Docent de Medicina Familiar i Comunitària (UDMFiC) de Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE) per a la docència de l'especialitat.

Actualment aquesta Unitat Docent està formada pel CAP Dr. Josep Alsina i Bofill de Palafrugell, el CAP Torroella de Montgrí i l'Hospital de Palamós, i es disposa de places per a la formació sanitària especialitzada en Medicina de Família, LLIR i Ginecologia i obstetrícia.

Una vegada consolidada la tasca empresa per aquests centres, el procés d'acreditació del CAP Catalina Cargol de Palamós ja ha culminat, i en data 2 de juny 2010 s'ha afegit a la Unitat Docent .


 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | PolÝtica de cookies