InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies
╚xit de la caminada "Canviem tabac per natura" de dissabte passat.
Publicat  14/07/2010
redu´r mida del text ampliar mida del text  


Amb motiu de la celebració del Dia mundial sense tabac, i organitzada pel Comitè Hospital sense fum de l'Hospital de Palamós, es va fer una caminada per tota la plana de Castell i el seu paratge que va durar quasi tot el matí i va comptar amb la participació d'una cinquantena de persones de la nostra organització, que hi van assistir amb familiars, i fins i tot, amb el gos.

El dia 31 de maig vam celebrar el Dia mundial sense tabac. Una de les activitats previstes era, per al dissabte 12 de juny, la caminada sota el lema "Canviem tabac per natura", que tenia per escenari una ruta a peu sortint de la Platja de Castell i els seus voltants.

Puntualment a les 9 del matí de dissabte, ens vam trobar unes 50 persones al pàrquing de la Platja de Castell, on els membres del Club Alpí Palamós, que també treballen amb nosaltres, ens van rebre i ens van informar amb més detall del recorregut que faríem. Finalment, el recorregut va sofrir una variació, en el sentit que en paral.lel hi havia programada al mateix lloc una visita guiada per commemorar l'aniversari del moviment Salvem Castell, visita que vam aprofitar per aprendre més coses sobre el referèndum que va permetre salvar el paratge.

Una vegada acabada la visita guiada, vam enfilar el camí cap a Cala Canyers, i ens vam aturar més tard a Cala Estreta per esmorzar. Vam seguir fins el mirador de Roques d'Ase, Masos de Montràs, Torre Mirona, i finalment per la Via Verda arribar al Pont de la Presa i finalment, pels volts de les 14h vam arribar de nou al pàrquing de Castell.

Val a dir que va ser una jornada molt divertida, a la qual també hi va assistir mainada, que grans i no tan grans vam poder gaudir molt, en la natura, i sense fum.


Galeria d'imatges
 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | PolÝtica de cookies