InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies

noticies NOTÍCIES
SSIBE s'adhereix de nou a la campanya per racionalitzar l'ús de l'aire condicionat: "Aquest estiu el fred no és moda"

31/05/2012 En el marc de la política ambiental de l'entitat i amb l'objectiu d'estalviar energia i la conseqüent reducció de les emissions de CO2.

L'equip d'investigació de Serveis Sanitaris i Resultats en Salut de SSIBE, reconegut oficialment com a Grup de Recerca de la Generalitat

10/07/2009 En la modalitat de Grups emergents, en el marc de la convocatòria d'ajuts per donar suport a les activitats dels grups de recerca de Catalunya (SGR 2009)que convoca l'Agència d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR).

Publicació a la revista "Rol de Enfermería" d'un article sobre Insuficiència cardíaca

07/07/2009 En el número 34 del mes d'abril, la Irene Prat (DUI) publica un extens article-revisió on es descriuen les variables que afecten la qualitat de vida en les persones que tenen aquesta malaltia i quins són els instruments més utilitzats.

Posada en marxa del Programa de Voluntariat Social a casa nostra

31/05/2012 Avui dilluns 6 de juliol es posa en funcionament a l'Hospital de Palamós i Palamós Gent Gran, amb la intenció de proporcionar una atenció més humanitzada i propera als usuaris.

Les noves urgències de l'Hospital de Palamós han obert amb una capacitat renovada

07/07/2009 L'increment de boxos destinats a les diferents patologies, juntament amb la renovació dels espais, fan de les noves urgències de l'Hospital de Palamós la primera instal.lació que es posa en marxa des que van començar les obres d'ampliació i reforma.

Els residents de Palamós Gent Gran fan un taller sobre medi ambient

30/06/2009 Dintre del programa Redescoberta, ""L'educació ambiental a l'abast de la gent gran", han realitzat activitats de formació i de sensibilització en temes ambientals i de coneixement dels espais naturals de la mà de professionals bons coneixedors del med

Un equip de Tècnics de Radiologia de l'Hospital guanya un premi a Bilbao

30/06/2009 En el marc del congrés nacional de diagnòstic i intervencionisme de la mama celebrat en aquesta ciutat el passat mes.

L'Hospital de Palamós farà dijous 25 un canvi de lloc de la centraleta de telèfons

22/06/2009 Entre les 15h i les 21h, no es podrà trucar ni rebre trucades des de les habitacions. S'han habilitat unes línies de serveis mínims.

Palamós Gent Gran es prepara per gaudir de la Festa Major.

16/06/2009 Arrós, ball, una gimcana.....els residents de Palamós Gent Gran, així com familiars i voluntaris s'ho passaran d'allò més bé a la festa que dona el tret de sortida a l'estiu.

Proper dimecres 17 al matí, simulacre de foc a l'Hospital de Palamós

15/06/2009 Es farà una simulació d'incendi a la sala de màquines ubicada a la zona de logística. Es produirà fum sintètic i com a conseqüència, s'activaran els detectors de fum. NO S'EVACUARÀ EL CENTRE.


 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies