InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies

noticies NOTÍCIES
Professionals de SSIBE, multipremiats en la jornada de cloenda de l'Acadèmia

08/06/2009 En una jornada celebrada el passat 29 de maig a l'Auditori-Palau de Congressos de Girona, en que SSIBE es va endur 5 premis a diferents comunicacions científiques.

L'Hospital de Palamós ha acollit divendres dia 5 les Jornades d'infermeria SSIBE 2009

31/05/2012 Amb el lema: "Una professió, realitats diferents", prop de 100 professionals d'infermeria de tota l'entitat han tractat del seu dia a dia. Ha estat un punt de trobada per tractar temes d'atenció hospitalària, atenció primària, i d'atenció a la depen

La Consellera Marina Geli ha visitat les obres d'ampliació de l'Hospital de Palamós

01/06/2009 L'acte ha aplegat una cinquantena de persones, la majoria treballadors i treballadores del centre, i també autoritats. La Consellera ha vingut acompanyada de la Directora dels Serveis Territorials de Salut, del Delegat del Govern i de l'Alcaldessa de Pal

Dilluns 1 al matí ens visita la Consellera de Salut

29/05/2009 Marina Geli visitarà les obres d'ampliació i reforma de l'Hospital de Palamós.

Endolça't la vida! no fumis!!

31/05/2012 La xocolata amb melindros programada per aquest divendres al matí ha estat d'un èxit rotund. S'han servit més de 300 gots de xocolata alhora que s'ha donat informació sobre els avantatges de deixar de fumar.

Endolça't la vida!! no fumis!!

27/05/2009 Amb aquest lema que hem creat especialment per a l'ocasió, conmemorarem aquest divendres 29 el Dia Mundial sense tabac. I ho farem amb una xocolatada per a tot el personal i usuaris de l'hospital.

Ja tenim la declaració ambiental d'enguany per a Palamós Gent Gran

31/05/2012 La present Declaració Ambiental pretén realitzar una descripció de les activitats i serveis que es porten a terme a Palamós Gent Gran. També es presenta la Política ambiental i la descripció del Sistema de Gestió Ambiental implantat a la nostra en

La cursa de BTT Interhospitalària porta una medalla cap a l'Hospital de Palamós

27/05/2009 Després d'acabar amb èxit la Titan Race, el Dr. Gelonch es va emportar el guardó al tercer lloc de la Megamàster. En atletisme, els nostres corredors ens van fer quedar molt bé a la cursa popular Ciutat de Girona.

Creació de nova empresa

20/05/2009 Es tracta d'una nova empresa d'hoteleria que assumirà la gestió directa dels nostres serveis hotelers, i que també estarà capacitada per treballar per a altres empreses que no pertanyin al nostre grup.

Resultats de la Jornada de Recerca

31/05/2012 S'han donat a conèixer les activitats de recerca clínica i epidemiològica realitzades pels diferents centres i serveis de SSIBE i dels centres sanitaris de la demarcació, durant els dos darrers anys.


 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies