InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies

noticies NOTÍCIES
Avui s'inicia el concurs d'Instagram #CuidatSSIBE

03/04/2017 Dins el marc de la campanya de conscienciació "A l'abril, cuida't amb Salut!" sobre estils de vida saludable als professionals de SSIBE i a la població del Baix Empordà. Des d'avui fins al 26 d'abril de 2017.

Publicada la Memòria de Recerca i activitats científiques 2016

31/03/2017 Pel que fa a la producció científica, el nombre total de comunicacions i publicacions es manté força estable. Tot i que el nombre d'articles publicats baixa lleugerament, en la majoria d'ells, els autors de SSIBE ocupen els llocs preminents.

2a Jornada de portes obertes a futurs residents de l'Hospital de Palamós i SSIBE

30/03/2017 El 28 de març, es va celebrar la segona Jornada de portes obertes a futurs residents de l'Hospital de Palamós i Serveis de Salut Integrats Baix Empordà.

Formació amb metodologia de simulació de casos a CISARC-UManresa i a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona

27/03/2017 Professionals del Servei d'Urgències, del Servei de Pediatria, del Servei de Ginecologia i Obstetrícia milloren competències en urgències extrahospitalàries i en urgències neonatals fent simulació de casos

''A l'abril, cuida't amb salut!'

24/03/2017 Es tracta de la campanya que la Comissió de Prevenció i Promoció de la Salut (CPiPS) i el Servei de Prevenció de Riscos Laborals i medi ambient de SSIBE engega, amb tot un plegat d'activitats que es desenvoluparan al llarg del mes d'abril, de cara als seus professionals i a tota la població del Baix Empordà, dins el marc d'Empresa saludable.

EL NOU TAC A TV COSTA BRAVA

23/03/2017 TV Costa Brava fa ressò de les avantatges del nou TAC de l'Hospital de Palamós.

17.03.2017 - Sessió de presentació de ''A l'abril, cuida't amb salut!''

15/03/2017 Un any més, la Comissió de Prevenció i Promoció de la Salut i Empresa Saludable organitza tot un seguit d'actes commemoratius del Dia mundial de la Salut, Dia mundial de l'Activitat Física i Dia mundial de la Seguretat i Salut en el Treball.

Jornada de portes obertes Residents 2017 (MIR ' IIR ' LLIR) Hospital de Palamós ' SSIBE

15/03/2017 Serà el proper 28 de març i comptarem amb la participació dels tutors i residents de les diferents especialitats.

Entra en funcionament el nou centre de salut de l'Estartit, que dobla l'espai d'atenció assistencial

09/03/2017 El nou equipament, gestionat pel CABE, ha suposat una inversió de més d'un milió d'euros que han estat finançats pel CatSalut.

Xerrada sobre la Reforma Horària amb Fabian Mohedano

09/03/2017 El passat dia 6 de març, Fabian Mohedano, diputat al Parlament de Catalunya i promotor i coordinador de la Iniciativa ciutadana independent per a la Reforma Horària, va estar a l'Hospital de Palamós i va oferir la xerrada I si poguéssim afegir temps a la nostra vida' que va ser organitzada per l'Assemblea Nacional de Catalunya de Palamós amb la participació de Serveis de Salut Integrats Baix Empordà.


 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies