InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies

noticies NOTÍCIES
Finalitza l'estiu amb un increment generalitzat de les urgències a casa nostra en relació a l'any passat

30/09/2015 L'onada de calor i l'augment del turisme a la nostra zona n'han estat els responsables. Aquest increment també ha fet presència en les assistències a la Cambra Hiperbàrica.

El SERME va fer una xerrada dirigida a corredors de l'ONCOTRAIL 2015

28/09/2015 Va ser el divendres 25 de setembre a la Sala d'actes de l'Edifici Fleming on els assistents van poder trobar resposta als dubtes que es poden plantejar davant el repte que suposa una ultramarató d'aquestes característiques.

La nostra experiència en l'atenció als pacients crònics complexos, reconeguda com experiència certificada per la Generalitat

22/09/2015 En un acte que va tenir lloc dilluns 21 de setembre a l'auditori AXA de Barcelona.

La Colla castellera Minyons de Santa Cristina d'Aro visita Palamós Gent Gran

21/09/2015 En el jardí del centre van dur a terme una aixecada de castells, davant la mirada expectant de residents i familiars.

Campanya de recollida d'e-mails dels usuaris/àries

21/09/2015 L'objectiu de la campanya és disposar dels e-mails dels usuaris/àries, per posar en marxa un nou sistema d'avís de visites per correu electrònic que facilitarà la comunicació, adaptant-nos alhora a les noves eines.

El SERME col·labora amb l'Oncotrail

18/09/2015 Ho farà amb una xerrada informativa el divendres 25 de setembre, de 15,30 a 17h, a l'Hospital de Palamós (sala d'actes de l'Edifici Fleming); és oberta a tothom i especialment adreçada a tots els participants de l'Oncotrail, que pot ajudar a resoldre dubtes del tipus 'Com preparar l'Oncotrail amb seny', 'Com afrontar l'Oncotrail sense patir massa' o 'Com 'sobreviure' a l'Oncotrail'. El SERME també oferirà descomptes en revisions i revisions gratuïtes.

Emporhotel imparteix un curs de formació professional de personal de neteja en entorns sociosanitaris

16/09/2015 A petició de l'Ajuntament de Palamós, Emporhotel participa per tercer any consecutiu en l'acció formativa.

Dinar d'acomiadament d'estiu a la Residència Surís Gent Gran

16/09/2015 Va ser el dimarts 8 de setembre i es va celebrar en el jardí de la residència.

Dues noves voluntàries pallasses

15/09/2015 Cada dimarts les tindrem entre nosaltres i seran les encarregades de repartir una ració extra d'alegria per als nens que es trobin ingressats.

Sortim! la caminada

09/09/2015 La caminada organitzada dins el marc d'activitats de celebració del desè aniversari de Palamós Gent Gran, va ser molt ben acollida per una vintena de participants.


 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies