InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies

noticies NOTÍCIES
Pla d'actuació per prevenir els efectes de les onades de calor sobre la salut (POCS)

02/07/2014 Consulteu els consells que el Departament de Salut posa al nostre abans de cara a les onades de calor que podem patir en l'època estival.

Festa Major a Palamós Gent Gran

01/07/2014 Voluntaris i personal del centre van sumar esforços per oferir als residents unes jornades ben amenitzades.

Primera trobada gironina de persones afectades per l'Ictus, familiars i amics

27/06/2014 Afectats d'Ictus i personal sanitari volen impulsar la formació d'una associació que agrupi a les persones que viuen a la província de Girona i que estiguin afectades i/o interessades en l'Ictus.

Consells per a l'estiu

20/06/2014 Comença l'estiu amb totes les seves activitats i Canal Salut posa a l'abast dels ciutadans i ciutadanes tot un seguit de consells importants a tenir en compte per a la nostra seguretat.

Puentes.RU i Rusaktiva organitzen en la Fundació Joan Miró un acte sobre cultura i negocis amb la comunitat russa. Hospital Clínic Costa Brava hi participa aportant la seva experiència

19/06/2014 Tant Puentes.ru com Rusaktiva són dues plataformes que treballen amb l'objectiu d'establir ponts entre Rússia i Espanya per a connectar empreses, professionals i productes.

Nova aplicació mòbil: App 061 CatSalut Respon

18/06/2014 Aquesta aplicació per telefonia mòbil permet transmetre dades personals i geoposicionament en el mateix moment de la trucada d'avís d'emergència.

Dia 28 de juny, primera trobada per la constitució d'una associació de persones afectades per l'ictus

16/06/2014 Un grup de neuròlegs de la Unitat d'Ictus de l'Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta, juntament amb altres professionals sanitaris implicats en l'atenció a l'ictus, persones afectades i familiars d'aquests, han posat fil a l'agulla per crear

Campanya informativa 2014 per a sensibilitzar als ciutadans en relació a les visites fallides

16/06/2014 L'objectiu de la campanya és recordar als ciutadans la importància d'anul'lar una visita o una prova complementària en cas que no puguin acudir i així fer un bon ús dels recursos sanitaris entre els ciutadans i recordar als pacients.

II Seminari GReSSiReS - Variacions en la pràctica mèdica

13/06/2014 Va ser el dia 11 de juny a la Sala d'actes de l'Edifici Fleming de l'Hospital de Palamós. Enguany la temàtica se centrava en l'anàlisi de la variabilitat pràctica mèdica de la mà d'Enrique Bernal Delgado.

Recollides les valoracions de la setmana sense fum d'enguany

12/06/2014 Tal i com s'havia anunciat, la setmana del 26 de maig es va desplegar tot un seguit d'activitats arreu dels nostres centres amb un sol objectiu: conscienciar la població dels efectes nocius del tabac i la importància de la prevenció del tabaquisme.


 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies