InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies

noticies NOTÍCIES
Un grup de 40 voluntaris i voluntàries de l'Hospital de Palamós i Palamós Gent Gran reben el reconeixement dels Òrgans de govern de SSIBE per la seva tasca

13/12/2013 Com cada any hem celebrat un acte per reconèixer i agrair la tasca als voluntaris i voluntàries de la nostra entitat.

Comunicat conjunt d'entitats sobre el Dia Mundial de la SIDA 2013

29/11/2013 Avançant cap a la meta d'arribar a zero.

Taula informativa de l'ACAS a casa nostra en motiu del Dia Mundial de la lluita contra la SIDA

28/11/2013 Com cada any, membres de l'Associació Comunitària Anti-SIDA de Girona (ACAS), oferiran informació a tot el públic que hi estigui interessat, des de la recepció de Consultes Externes de l'hospital.

Cine ètic per als professionals de SSIBE

26/11/2013 El passat dia 21 de novembre es va fer una sessió de cine ètic a SSIBE per parlar sobre l'aferrissament terapèutic.

Tècnics i directius del Ministeri de Salut de Brasil ens visiten per conèixer el nostre model d'integració assistencial

22/11/2013 La visita s'ha emmarcat en un projecte que el Consorci de Salut i Social de Catalunya Consultoria i Gestió SA (CSC CiG) està desenvolupant pel Ministeri de Salut de Brasil.

Premi dels nostres professionals en la IV Jornada de casos clínics d'infeccions als serveis d'urgències de la SOCMUE

13/11/2013 Ha estat premiat el pòster presentat per Noemi Moliné i Nati Ortells, sobre la relació entre diarrees i simptomatologia cardíaca.

Publicacions dels nostres professionals

11/11/2013 Aquest mes d'octubre ha estat especialment prolífic pel que fa a publicacions científiques, que a més, s'han produït en revistes amb un bon factor d'impacte.

Entrevista radiofònica al Director de la Unitat d'Infància i Dona de SSIBE, Dr. José Manuel Marqueta, sobre la natalitat a l'Hospital de Palamós

25/10/2013 Ha estat a la cadena SER (Girona) amb motiu de la nota de premsa d'aquesta setmana de l'Institut d'Estadística de Catalunya sobre la natalitat a Catalunya 2012 i contrastar-la amb les dades de natalitat de l'Hospital de Palamós.

La integració dels serveis sanitaris del Baix Empordà és model per a un curs de formació de directius mèdics de Moscou

23/10/2013 Seguint amb el procés d'internacionalització de l'Hospital de Palamós amb la seva marca d'activitats privades, que és Hospital Clínic-Costa Brava, durant aquesta setmana s'imparteix un nou curs de formació a professionals procedents de Rússia.

19 d'octubre dia internacional contral el càncer de mama

23/10/2013 Recordem el vídeo "Mou-te i endavant" que va néixer de la inquietud per donar cobertura a les necessitats de pacients intervingudes de càncer de mama.


 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies