InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies

noticies NOTÍCIES
L'Hospital de Palamós posa en marxa la Unitat de Reproducció assistida i diagnòstic prenatal

26/05/2011 Es tracta d'una sèrie de nous serveis per augmentar la cartera de clients. D'aquesta manera els professionals poden desplegar en paral.lel les seves àrees de coneixement. Un exemple és la Unitat de Reproducció assistida i diagnòstic prenatal.

Dia mundial sense tabac 2011

25/05/2011 Com ja vé essent habitual, el dia 31 de maig oferirem una xocolatada complementada amb una xerrada i d'altres activitats conscienciadores del risc de fumar. El dia 4, farem la caminada "Canviem tabac per natura"

L'Hospital de Palamós es consolida com a hospital docent

25/05/2011 En el marc d'un acte institucional, dilluns l'hospital comarcal va rebre la nova fornada de metges que cursaran les seves especialitzacions durant 4 anys, en les unitats docents de MFiC, MI, GineObste i LLIR; acte que també va acomiadar la primera promoc

Conferència: Prevenció de riscos laborals en època de canvi

16/05/2011 A càrrec de Jaume de Montserrat, subdirector general de Seguretat i Salut laboral de la Generalitat de Catalunya. Divendres 20, 13.30h. Sala d'actes Fleming.

Jornada de Qualitat. II Jornada de Comitès i Comissions Assistencials

13/05/2011 La Jornada, celebrada la setmana passada, va comptar amb la presència d'una cinquantena de professionals.

L'Hospital de Palamós i els CAPs posen en marxa el banc de préstec d'articles ortoprotètics

10/05/2011 O sigui, cadires de rodes i/o caminadors, amb l'objectiu d'oferir un servei de préstec de material sanitari als usuaris i disminuir així la prescripció d'articles ortoprotètics a la nostra entitat.

I Jornada de Seguretat de pacients, de la teoria a la pràctica

31/05/2012 Es tracta d'una jornada amb assistència de professionals de tota la demarcació de Girona, que abordarà l'actualitat en Seguretat de pacients, des dels casos pràctics.

Conferència: La nostra pell té memòria i l'actitud del metge de capçalera davant sospita de càncer

02/05/2011 A càrrec del Dr. Albert Xifra i la Dra. Irene Sánchez, conferència organitzada per la Fundació Oncolliga Girona, que tindrà lloc el proper dia 5 a les 20.00h a Torroella.

Voluntàries de l'Hospital de Palamós lliuren detalls per Sant Jordi a persones hospitalitzades

28/04/2011 Van repartir punts de llibre i roses fetes pel servei de voluntariat de l'Hospital

Publicacions dels nostres professionals sobre medicina hiperbàrica

26/04/2011 Al desembre i al març s'han publicat sengles articles científics relacionals amb la Unitat de medicina hiperbàrica de l'Hospital de Palamós, dels quals en sont principals signants la Dra. Oliu, el Dr. Inoriza i la Dra. M.J. Martí.


 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies