InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies

noticies NOTÍCIES
L'Hospital de Palamós es consolida com a hospital docent

25/05/2011 En el marc d'un acte institucional, dilluns l'hospital comarcal va rebre la nova fornada de metges que cursaran les seves especialitzacions durant 4 anys, en les unitats docents de MFiC, MI, GineObste i LLIR; acte que també va acomiadar la primera promoc

Conferència: Prevenció de riscos laborals en època de canvi

16/05/2011 A càrrec de Jaume de Montserrat, subdirector general de Seguretat i Salut laboral de la Generalitat de Catalunya. Divendres 20, 13.30h. Sala d'actes Fleming.

Jornada de Qualitat. II Jornada de Comitès i Comissions Assistencials

13/05/2011 La Jornada, celebrada la setmana passada, va comptar amb la presència d'una cinquantena de professionals.

L'Hospital de Palamós i els CAPs posen en marxa el banc de préstec d'articles ortoprotètics

10/05/2011 O sigui, cadires de rodes i/o caminadors, amb l'objectiu d'oferir un servei de préstec de material sanitari als usuaris i disminuir així la prescripció d'articles ortoprotètics a la nostra entitat.

I Jornada de Seguretat de pacients, de la teoria a la pràctica

31/05/2012 Es tracta d'una jornada amb assistència de professionals de tota la demarcació de Girona, que abordarà l'actualitat en Seguretat de pacients, des dels casos pràctics.

Conferència: La nostra pell té memòria i l'actitud del metge de capçalera davant sospita de càncer

02/05/2011 A càrrec del Dr. Albert Xifra i la Dra. Irene Sánchez, conferència organitzada per la Fundació Oncolliga Girona, que tindrà lloc el proper dia 5 a les 20.00h a Torroella.

Voluntàries de l'Hospital de Palamós lliuren detalls per Sant Jordi a persones hospitalitzades

28/04/2011 Van repartir punts de llibre i roses fetes pel servei de voluntariat de l'Hospital

Publicacions dels nostres professionals sobre medicina hiperbàrica

26/04/2011 Al desembre i al març s'han publicat sengles articles científics relacionals amb la Unitat de medicina hiperbàrica de l'Hospital de Palamós, dels quals en sont principals signants la Dra. Oliu, el Dr. Inoriza i la Dra. M.J. Martí.

Irene Prat publica un article sobre la seva tesina, a la revista Enfermería Clínica

26/04/2011 Es tracta d'un estudi per avaluar l'efectivitat d'una intervenció per augmentar la participació entre la població jove en el Programa d'activitats preventives i de promoció de la salut.

Posem en marxa la campanya "Sabeu que...."

11/04/2011 Per conscienciar els usuaris sobre el bon ús dels serveis públics, principalment a l'hora d'acudir a urgències en casos d'accident de trànsit, accident esportiu o accident de treball.


 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies