InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies

noticies NOTÍCIES
Ja ha entrat en funcionament la nova ressonància magnètica de l'Hospital de Palamós

01/07/2010 Amb la realització d'aquest tipus de prova diagnòstica, més de 3000 persones a l'any s'estalviaran desplaçaments fora de la comarca del Baix Empordà per realitzar aquesta prova.

Palamós dedica una plaça a Carme Maristany, mare del Dr. Francesc Mir

31/05/2012 Carme "Vita" Maristany, que actualment viu a Palamós Gent Gran, ha destacat sempre per la seva tasca solidària i cultural en benefici del municipi, sobretot a través de la Fundació Vilagran-Maristany.

Publicació als Fulls econòmics de l'article "Anàlisi de costos per pacient en una organització sanitària integrada"

22/06/2010 En el número 39 dels e-Fulls econòmics del Sistema sanitari, s'explica que avançar cap a la integració requereix transformar l'estructura assistencial, organitzativa i financera d'aquestes entitats, i com a conseqüència d'això cal reajustar alguns

Arrossada al jardí i pluja d'estels a Palamós Gent Gran

21/06/2010 En el marc de les activitats previstes per a la Festa major, la ja tradicional arrossada es va poder fer en un dia esplèndid, i més tard, un espectacle ofert pel voluntariat de Creu Roja.

Gimcana 2010 a Palamós Gent Gran

17/06/2010 En la seva tercera edició, residents de Palamós Gent Gran van gaudir de valent amb les activitats, i a més, es van endur una medalla.

Avenços en cirurgia general i en cirurgia urològica a l'Hospital de Palamós

14/06/2010 Una videoconferència d'una intervenció quirúrgica comentada en directe des de la sala d'actes, i la primera ureterorenoscòpia al nostre hospital, dues mostres més dels avenços en cirurgia que tenen lloc a l'Hospital de Palamós, gràcies al nou quir

Èxit de la caminada "Canviem tabac per natura" de dissabte passat.

14/06/2010 Amb motiu de la celebració del Dia mundial sense tabac, i organitzada pel Comitè Hospital sense fum de l'Hospital de Palamós, es va fer una caminada per tota la plana de Castell i el seu paratge que va durar quasi tot el matí i va comptar amb la parti

Divendres 11 ha començat a funcionar la nova cambra hiperbàrica de l'Hospital de Palamós

31/05/2012 Des d'avui divendres es podran atendre casos urgents i l'activitat programada començarà dilluns vinent dia 14. L'antiga, que s'ha desmuntat avui també, ha romàs activa des que va ser instal·lada a l'Hospital l'any 1994.

Publicacions d'infermeria

08/06/2010 Les revistes d'infermeria Pols a Pols i Rol, acullen en les seves edicions de juny i maig respectivament, sengles articles elaborats per professionals d'infermeria de casa nostra.

Premis de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques

08/06/2010 En la seva jornada de clausura celebrada el passat divendres 4 de juny a la tarda a l'Hotel AC-Bellavista de Girona, professionals de SSIBE es van endur premis a una comunicació i a un cartell.


 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies