InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies

noticies NOTÍCIES
Acte de benvinguda als residents de nova incorporació

08/06/2010 Com cada any, a Serveis de Salut Integrats donem la benvinguda als residents que s'incorporen a la nostra organització per realitzar les seves especialitats, amb la diferència que enguany formarem també llevadores i especialistes en ginecologia i obste

A la feina, fem salut. Pugem Escales !!

04/06/2010 Amb l'objectiu de fomentar l'ús de les escales, una estratègia que promou la salut mitjançant un estil de vida actiu.

Gran èxit de la xocolata amb melindros del passat dilluns

02/06/2010 Amb el lema "Endolça't la vida, no fumis", per commemorar el Dia Mundial sense tabac que es va celebrar dilluns 31 de maig.

Distincions de la nostra Unitat de diagnòstic per la imatge

01/06/2010 Un premi a una comunicació en el Congrés nacional de Radiologia a Galícia, i premi al millor cartell a les Jornades de Ginecologia de Figueres.

Jornada tècnica de La Unió sobre la HCCC i la recepta electrònica: impacte i lideratge

02/06/2010 Per part de la nostra entitat hi van intervenir Jordi Calsina, Gerent de SSIBE; i Jesús Sánchez, director de l'Equip d'Atenció Primària de l'ABS La Bisbal, que van presentar l'experiència del projecte de recepta electrònica al Baix Empordà.

L'Hospital de Palamós acull la IIa trobada de cirurgia de la mà i membre superior de les comarques de Girona

28/05/2010 Traumatòlegs de tots els centres sanitaris de la demarcació s'han trobat al nostre hospital per compartir coneixement.

Diverses activitats per commemorar el Dia Internacional sense Tabac (31 de maig)

31/05/2012 Dintre de la "Setmana sense fum" del 24 al 31 de maig que organitzem els diversos centres i serveis de SSIBE.

Gero Domínguez, nomenat editor associat de la revista Prevención de Riesgos Laborales

26/05/2010 Es tracta d'una revista de tirada internacional i estatal que aviat es trobarà al Medline. En Gero també és vicepresident de la Societat catalana de seguretat i medicina del treball.

Alumnes de l'escola Vedruna i de l'IES Palamós fan un concurs de dibuix sobre el tabac.

25/05/2010 En el marc de la XI setmana sense fum del 24 al 31 de maig, han exposat els dibuixos en l'espai del CAP de Palamós, i ahir dilluns 24 es va fer el lliurament de premis a la sala d'actes de l'Edifici Fleming.

Hem celebrat la Jornada geriàtrica i sociosanitària

21/05/2010 A Palamós Gent Gran, on més d'un centenar de professionals de la geriatria de la comarca del Baix Empordà, s'han trobat per compartir experiències i generar un espai de debat.


 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies