InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies

noticies NOTÍCIES
Arriba Sant Jordi...

19/04/2010 I amb ell, dues obres de dos autors de casa nostra. En Feliu Antúnez, cardiòleg, presenta el seu llibre sobre Salvem Castell, i en David Pradera, dietista, s'estrena en el món editorial amb un conte per a nens, i no tan nens, Garazi en el bosque hablad

Dijous va arribar l'imant de la nova ressonància magnètica a l'Hospital de Palamós

19/04/2010 Va caler una grua de gran tonatge per moure les 6 tones que pesava la peça i situar-la al seu emplaçament definitiu. Es van habilitar zones de seguretat al voltant de l'hospital i es va buidar de personal i pacients les àrees per on l'imant passava per

V Jornada de Recerca SSIBE 2010

31/05/2012 Una jornada que per a enguany, recupera el model d'activitat interna i que comptarà amb 14 ponències repartides en 2 taules, i també una taula rodona sobre línies de recerca prioritàries a SSIBE.

Publicació a la prestigiosa revista European Journal of Health Economics

31/05/2012 Es tracta d'un article titulat "Estimates of patient costs related with population morbidity: can indirect costs affect the results'" en el qual figura com a primer autor Marc Carreras, del departament d'avaluació i recerca de SSIBE.

Fem la primera intervenció en el nou quiròfan integrat

26/03/2010 El nou quiròfan integrat o inteligent, està equipat amb tecnologia d'última generació.

Crash!! Viu la nit sense accidents

22/03/2010 Es tracta d'una novedosa manera de comunicar els riscos de la carretera al jovent, que es farà dimecres 24 de març a les 19h a Platja d'Aro, amb la participació del Dr. David Gràcia, metge d'Urgències.

La Dra. M. Josep Martí, parla del Nordic Walking, a TV3

19/03/2010 En el programa de dimecres tarda "Divendres", la directora de la nostra unitat de medicina de l'esport, va explicar els beneficis d'aquest tipus de marxa, que es fa amb bastons.

El Dr. Xavier Pérez, entrevistat a Catalunya Ràdio

12/03/2010 En el programa del matí, que dirigeix Manel Fuentes, per parlar sobre els efectes de la intoxicació per monòxid de carboni.

El Dr. Inoriza, al Punt Diari d'avui

12/03/2010 On comenta els efectes de la intoxicació per monòxid de carboni i el seu tractament, en el marc de les intoxicacions que s'estan veient aquests dies.

Recomanacions per evitar la intoxicació per monòxid de carboni

11/03/2010 L'Hospital de Palamós i els centres d'atenció de primària de Palamós, Torroella, La Bisbal i Palafrugell, ofereixen en les seves pantalles d'informació les recomanacions per evitar intoxicar-se.


 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies