InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
ciutadans
  INSTITUCIONAL
  CIUTADANS
Activitats de promoció de la salut  
Consells de Salut  
Demanar hora  
Telèfons d'interès  
Informació ingrés hospital  
Unitat d'atenció al ciutadà  
Suggeriments, agraïments i queixes  
Drets i Deures  
Protecció de dades  
Programa Voluntariat Social  
PREVENCIÓ I PROMOCIÓ DE LA SALUT  
PROGRAMA SALUT I ESCOLA  
Preguntes més freqüents  
Enllaços d'interès  
  PROFESSIONALS
  NOTÍCIES

Des d'aquí pots accedir a la teva ABS, hospital o residència assistida
 
Des d'aquest accés ràpid pots accedir als consultoris.
 
especialitats
Aquí trobaràs informació sobre les diferents especialitats mèdiques i quirúrgiques.

Protecció de dades

En virtut dels articles 4, 5 i 6 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, les entitats Fundació Hospital de Palamós i Consorci Assistencial del Baix Empordà posem en el vostre coneixement que disposem d'uns fitxers amb dades de caràcter personal anomenats "Fitxer de Pacients".

Les esmentades dades es destinen a finalitats pròpies de l'assistència sanitària.

Els destinataris de la informació són tots els departaments d'aquestes entitats, així com els organismes oficials públics o privats que, per obligació legal o necessitat material, hagin d'accedir a les dades als efectes de la correcta prestació de l'assistència sanitària.

Com sigui que estem adherits al programa d'implementació de la Història Clínica Compartida de Catalunya (HCCC), les vostres dades de caràcter personals s'incorporen al fitxer anomenat "Registre d'Informació Sanitària de Pacients" titularitat del Departament de Salut.

La HCCC és un sistema d'informació que possibilita l'ús compartit de les històries clíniques entre els centres que estem adherits al programa, permet que els professionals assistencials tinguin accés immediat a la informació, elaborin diagnòstics més precisos i millorar, així, la qualitat de l'atenció que us prestem.

Per exercir els drets d'oposició, accés, rectificació i cancel·lació de les vostres dades de caràcter personal us podeu d'adreçar a la Unitat d'Atenció al Ciutadà (atenciociutada@ssibe.cat) per tal de complimentar la sol·licitud dirigida al Responsable / Titular del fitxer corresponent.

 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies