InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
ciutadans
  INSTITUCIONAL
  CIUTADANS
Activitats de promoció de la salut  
A L'ABRIL CUIDA'T AMB SALUT  
Setmana Sense Fum  
Setmana de l'Energia  
Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura  
Vacunació antigripal  
Setmana Europea de Prevenció de Residus  
Consells de Salut  
Demanar hora  
Telèfons d'interès  
Informació ingrés hospital  
Unitat d'atenció al ciutadà  
Suggeriments, agraïments i queixes  
Drets i Deures  
Protecció de dades  
Programa Voluntariat Social  
PREVENCIÓ I PROMOCIÓ DE LA SALUT  
PROGRAMA SALUT I ESCOLA  
Preguntes més freqüents  
Enllaços d'interès  
  PROFESSIONALS
  NOTÍCIES

Des d'aquí pots accedir a la teva ABS, hospital o residència assistida
 
Des d'aquest accés ràpid pots accedir als consultoris.
 
especialitats
Aquí trobaràs informació sobre les diferents especialitats mèdiques i quirúrgiques.

Setmana Europea de Prevenció de Residus

Setmana Europea de Prevenció de Residus

Del 18 al 26 de novembre se celebra la Setmana Europea de Prevenció de Residus. A Catalunya, la campanya està liderada per l’Agència Catalana de Residus i pretén organitzar accions de sensibilització sobre la prevenció de residus arreu de tot el territori.

SSIBE se suma de nou a la campanya i ja des de finals d’octubre s’estan realitzant diferents accions als diferents centres, tant per a ciutadania com per a professionals.

Reciclatge a Palamós Gent Gran
El grup de gestió ambiental de Palamós Gent Gran també ha preparat per aquests dies una exposició dirigida als treballadors del centre anomenada "A Palamós Gent Gran cada residu al seu lloc" que de forma didàctica i a través de recursos fotogràfics i materials, s'agrupen els residus en les diferents tipologies existents en un centre sanitari: Grup I, Grup II, Grup III i Grup IV.

Exposició Ecodisseny a Palafrugell Gent Gran
Palafrugell Gent Gran han acollit l’exposició de Premis Catalunya Ecodisseny 2015 convocat pel Departament de Territori i Sostenibilitat i l'Agència de Residus de Catalunya de la Generalitat de Catalunya.

L'exposició mostra els premiats i les mencions especials de productes que contribueixen a reduir els impactes ambientals, també té un mòdul amb la resta de candidatures seleccionades que van superar la primer fase del premi.

L'exposició ha estat oberta a tot el públic s’ha pogut veure des del 24 d'octubre al 7 de novembre a Palafrugell Gent Gran. 

Xerrades didàctiques a Palafrugell i Palamós
La responsable ambiental de SSIBE ha sigut l’encarregada de realitzar diferents xerrades a les dues residències sociosanitàries de Palamós i Palafrugell sobre la importància de la prevenció i gestió de residus alhora que ha presentat l’exposició d’Ecodisseny.

Informació i compromís dels treballadors SSIBE
Cada dia de la campanya, s’han preparat missatges interns per als professionals de tots els centres de SSIBE que rebran orientat sobre temàtiques com l’estalvi energètic, l’estalvi de paper, el reciclatge correcte del plàstic o els residus punxants.

Amb aquests missatges diaris, creats pel grup de gestió ambiental de Torroella, el que es pretén és fer arribar el missatge que amb petits gestos quotidians, cada ciutadà pot ser partícip de la reducció de la massa de residus que es generen. És per això, que alhora, ofereix la possibilitat de signar personalment al web “Em comprometo”. 

Informació a les pantalles dels centres d’atenció primària
També entre als centres d’atenció primària s’habilitaran missatges informatius de la campanya i sobre la gestió dels residus en les diferents pantalles ubicades a les sales d’espera durant dues setmanes.


 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies