Memòria de sostenibilitat 2013

Emporhotel serveis hotelers

El 60% dels proveïdors són locals o d’àmbit comarcal, i el 28% de la matèria primera és km 0.

• S’ha incorporat la cafeteria i cuina de la Fundació Salut Empordà.

• Hem organitzat i impartit per segon any consecutiu el “Curs de neteja en entorn sanitari”, amb un total de 48 hores de formació i 72 hores de pràctiques, que s’han fet als serveis de neteja de l’Hospital de Palamós, Palamós Gent Gran i Palafrugell Gent Gran.

• Hem participat en qualitat d’entitat col·laboradora al “Curs d’ajudant de cambrer” i al “Curs d’ajudant de cuina” impartint els continguts relacionats amb higiene alimentària, manipulació d’aliments, introducció a col·lectivitats i dietètica i nutrició.

• Participem a OPTIFEL, un projecte europeu, juntament amb altres 26 entitats de 10 països diferents, dins del 7è Programa Marc Europeu de Recerca i Desenvolupament – iniciat el setembre del 2013 i amb una durada de 4 anys- coordinat per l’Institut National de la Recherche Agronomique francès (INRA), que compta amb el suport de la Unió Europea, i que té com a objectiu definir i proposar productes alimentaris a base de fruites i verdures per aconseguir una millor alimentació i una millor apetència pels aliments entre la gent gran.

01_grafic_Arees_Emporhotel_km0
© 2014 SSIBE
Agraïm la col·laboració de Francesc Tauler i Núria Clara que, d'una forma desinteressada,
han aportat bona part del material fotogràfic que confereix aquesta memòria.


Navegadors recomanats per a una correcta navegació:
Safari, Firefox, Chrome, Explorer