Emporhotel serveis hotelers
El 60% dels proveïdors són locals o d’àmbit comarcal, i el 28% de la matèria primera és km 0.
• S’ha incorporat la cafeteria i cuina de la Fundació Salut Empordà.
• Hem organitzat i impartit per segon any consecutiu el “Curs de neteja en entorn sanitari”, amb un total de 48 hores de formació i 72 hores de pràctiques, que s’han fet als serveis de neteja de l’Hospital de Palamós, Palamós Gent Gran i Palafrugell Gent Gran.
• Hem participat en qualitat d’entitat col·laboradora al “Curs d’ajudant de cambrer” i al “Curs d’ajudant de cuina” impartint els continguts relacionats amb higiene alimentària, manipulació d’aliments, introducció a col·lectivitats i dietètica i nutrició.
• Participem a OPTIFEL, un projecte europeu, juntament amb altres 26 entitats de 10 països diferents, dins del 7è Programa Marc Europeu de Recerca i Desenvolupament – iniciat el setembre del 2013 i amb una durada de 4 anys- coordinat per l’Institut National de la Recherche Agronomique francès (INRA), que compta amb el suport de la Unió Europea, i que té com a objectiu definir i proposar productes alimentaris a base de fruites i verdures per aconseguir una millor alimentació i una millor apetència pels aliments entre la gent gran.