Recerca Docència Accés Restringit Home

Recerca i docència > Novetats > Un projecte sobre la millora de la prescripció d’antibiòtics, premiat amb la Beca de l’Agrupació de Ciències Mèdiques

Un projecte sobre la millora de la prescripció d’antibiòtics, premiat amb la Beca de l’Agrupació de Ciències Mèdiques

02/06/2017 - La beca, dotada amb 6000 euros, es lliura en la jornada de cloenda de l’Acadèmia que té lloc a Girona avui divendres 2 de juny

Al mes de gener de 2017, es va presentar al Comitè de Recerca de SSIBE el projecte Avaluació d’una intervenció per a la millora de l’adequació de la prescripció d’antibiòtics en processos respiratoris.

Es tracta d’un estudi que té per objectiu principal avaluar l’efectivitat d’una intervenció per millorar l’adequació en la indicació i selecció d’antibiòtics en els processos diagnòstics de: faringitis aguda, amigdalitis aguda, otitis mitjana aguda, sinusitis aguda i bronquitis aguda.

Aquest projecte, compta amb el vistiplau del CEIC Girona i està liderat per la Dra. Alícia González acompanyada de diverses investigadores col.laboradores, totes de l’ABS Torroella de Montgrí i s’està fent amb l’estreta col.laboració dels serveis de Farmàcia i Laboratori, i també del Comitè de Recerca.

Es tracta d’un estudi transversal pre-post intervenció amb dos subestudis: Un que estudia el període 1/1/2016 a 31/12/2016 i el segon, estudi d’intervenció comunitària controlat, que va de 1/1/2017 a 31/12/2018.

 

 

Segueix-nos a:

  • Segueix-nos via RSS - Canal Novetats
 

© 2011 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - c/ Hospital, 17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós