Moltes, moltes gràcies!

1 de juny de 2020

Agraïment a totes les empreses, entitats i particulars que han col·laborat per frenar la pandèmia COVID19

Estem molt agraïts per tota l'ajuda i generositat rebuda. I per això volem fer públic i extensiu aquest agraïment a totes aquelles persones, empreses i entitats que han posat el seu granet de sorra.

Donacions de material sanitari i altre material

Centenars de donacions de material sanitari i altre material s'han recollit en els darrers mesos. S'han rebut amb molta il·lusió per part dels nostres professionals.

Carta d'agraïment material sanitari i altre material

Consulta el llistat de donants i les quantitats de materials rebudes

Donacions de productes alimentaris

Una vintena d'empreses del món alimentari del Baix Empordà s'han sumat a la campanya i han fet arribar alguns dels seus productes als professionals, que en un període en què ha calgut fer llargues i dures jornades que comportaven un important desgast físic i emocional s'han agraït.

Carta d'agraïment productes alimentaris

Consulta el llistat de donants de productes alimentaris

Donacions econòmiques

Hem rebut més d'un centenar de donacions econòmiques que sumen 68.968,36€, que ens han permès adquirir material fungible de ventilació, material fungible de protecció i altres equips i material sanitari.

Carta d'agraïment donacions econòmiques

Consulta el llistat d'empreses que han fet donacions i en què hem invertit els diners

Continuem!

Davant de la situació actual ens trobem que ens hem de preparar per poder seguir donant resposta a les noves necessitats assistencials i per poder atendre als pacients amb COVID19, caldrà doncs la reestructuració de diferents espais. I concretament caldrà fer boxos individualitzats a la Unitat de Cures Intermèdies i sectoritzar una part de la quarta planta d'hospitalització a l'Hospital de Palamós i també fer una nova instal·lació de climatització individual en una planta de Palamós Gent Gran.

Per tant, la lluita contra la COVID19 continua i serà llarga. I és per això que mantenim oberta la línia col·laborativa . Ens ajudes?

Número de compte és: ES06 2100 9046 9302 0004 4164

Enllaços relacionats