Tinc una malaltia, però no estic sol (Acte per La Marató TV3)

Lloc: Teatre la Gorga. Palamós.

Hora: 18.15H

Organitzem una jornada informativa sobre malalties poc freqüents al Teatre La Gorga de Palamós que du per títol "Tinc una malaltia, però no estic sol".
 

Comptarà amb la presència del Dr. Marcelo Andrade, especialista en malalties minoritàries de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, que farà una ponència emmarcant què són les malalties minoritàries.

També es comptarà amb el punt de vista familiar i pacients amb malalties poc freqüents, junt amb els seus pediatres i les associacions de pacients. Tots junts participaran a la taula col·loqui "Compartim experiències en malalties poc freqüents al Baix Empordà". La cloenda anirà a càrrec de Keko Domènech, cantautor de Palafrugell, que interpretarà dos temes del seu disc Contradicción.

Es tracta d'un acte de guixeta inversa: és gratuït però al final de l'acte tots els assistents poden pagar el preu que considerin oportú en una guardiola que se situarà a la sortida del teatre.

Recordeu reservar el vostre seient a través del web www.lagorga.cat

Mural a Palamós Gent Gran
Des del dilluns 25 de novembre i fins el diumenge 15 de desembre, Palamós Gent Gran tornarà a confeccionar el mural col·laboratiu en suport a la Marató de TV3. Tothom qui vulgui podrà posar un gomet a l'entrada del jardí i fer la seva aportació econòmica a la guardiola que s'hi instal·larà.