Presentació del llibre “El senglar té singlot”

Lloc: Sala polivalent de la biblioteca municipal de Palafrugell (C/ Sant Martí, 18)

Hora: 17.30 H

Hi intervendrà Nacho Pascual, director de l'ABS de Palafrugell

L'associació Acompanyart presentarà el llibre "El senglar té singlot". Serà a les 17.30h a la sala polivalent de la biblioteca municipal de Palafrugell (C/ Sant Martí, 18).

El llibre explica com són algunes de les àrees d'un centre mèdic i els procediments que se segueixen en la visita. Es tracta que l'infant lector connecti amb les seves pròpies emocions, obri la ment i el pensament a unes experiències que l'ajudin a afrontar la situació no sempre agradable que suposa la visita a cal metge.

Es complementarà amb quaderns d'activitats, jocs de cartes específics, ninots manipulables, o cançons sobre els personatges de les històries.

Els autors són Jaume Centelles i Laura Lagunas que conversaran amb Nacho Pascual, director de l'ABS de Palafrugell; Mònica Alcalà, regidora d'educació; i Carme Fenoll, bibliotecària i actual cap de gabinet del rector de la UPC.

Durant l'acte també hi haurà l'Aloa, el fil conductor del llibre i de les intervencions d'Acompanyart; il·lustració en directe de Raúl Castillo i música de la cantant Neus Mar.  

El senglar té singlot