Celebrem el Dia Mundial del nen prematur

| Responsabilitat social corporativa

Lloc: Hospital de Palamós. 2a planta

Hora: De 9 a 14 h

Promogut per la Organtizació Mundial de la Salut i la EFCNI (European Foundation for the Care of Newborn Infants)

Ens adherim a la celebració el Dia Mundial del nen prematur que se celebra anualment cada 17 de novembre i és promogut per la OMS (Organització Mundial de la Salut) i la EFCNI (European Foundation for the Care of Newborn Infants).

Aquest 2019, des de SSIBE muntarem una taula informativa el 15 de novembre. Estarà situada l'entrada de la 2a planta de l'Hospital de Palamós per presentar la FIVI, la balena que teixeixen els nostres voluntaris setmanalment junt amb els Noupops i que ajuda als recent nascuts. Tindrà un preu de venda de 10€ i s'ha creat per ajudar a recaptar fons pel material de i continuar elaborant popets que ajudin als nascuts prematurament.

Més info: Què són els noupops?

Un problema mundial
Es calcula que cada any moren 1 de cada 10 bebès en tot el món. Els infants prematurs poden tenir problemes de salut que els bebès que neixen a terme, i poden enfrontar-se amb problemes de salut a llarg termini que els afecti el cervell, els pulmons, l'audició o la visió.

Amb el Dia Mundial del Nen Prematur es vol crear consciència sobre aquest fet i per això la OMS ofereix pautes, eines i recomanacions basades en l'evidencia per ajudar a prevenir i cuidar els bebès prematurs.

Dia Mundial del nen prematur