Jornada festiva de carrer "Palamós zero barreres" - Amb la participació de SSIBE

| Prevenció i promoció de la salut

Lloc: C/ Cervantes de Palamós (entre el C/ Jacint Verdaguer i l'Avgda. Onze de Setembre

Hora: 11.00h

L'activitat començarà a les 11.00h del matí i durarà uns 15'/20' minuts (franja horària reservada per al nostre personal), però les activitats s'aniran repetint fins les 12:30'h i per tant també hi ha la possibilitat de reservar l'activitat en una altra hora diferent.

L'activitat començarà a les 11.00h del matí al carrer Cervantes i durarà uns 15'/20' minuts (franja horària reservada per al nostre personal), però les activitats s'aniran repetint fins les 12:30'h i per tant també hi ha la possibilitat de reservar l'activitat en una altra hora diferent.

De forma específica per a professionals de SSIBE i familiars podrem participar en dues activitats:

  • Disposarem de 10 cadires de rodes per a provar i fer un petit circuit amb un guia-persona discapacitada, que ens acompanyarà i posarà focus en els punts crítics respecte a les barreres que de vegades són invisibles sobre una cadira (cadires facilitades per l'Associació MIFAS).
  • Disposarem d'unes quantes cadires de rodes adaptades amb rodetes especials per practicar esport, aquesta vegada serà basquet, acompanyats també d'un tutor (cadires facilitades per l'Associació POTS).

Animeu-vos a participar-hi !!!!!!

Quina millor manera de comprendre que posant-nos a la pell de l'altre?

Confirmar assistència i franja horària a falmodovar@ssibe.cat

Enllaços relacionats