SSIBE i l'Ajuntament de Palamós commemorem un any més el Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones.

| Voluntariat

Lloc: Hospital de Palamós (planta 0 i planta 2)

Hora: 9 a 14h

Serà dilluns 25 de novembre a les 12 hores davant de la cafeteria amb una actuació de Cobosmika, Gespa Teatre i la lectura de manisfest per part del voluntariat.

A SSIBE celebrem el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. Serà a les 12 hores i davant de la cafeteria (planta 0 de l'hospital).

L'acció queda emmarcada en el context dels Plans d'Igualtat que tenen les nostres empreses, els quals estableixen els objectius a assolir i es determinen les accions necessàries per avançar en la cultura de la igualtat i combatre les discriminacions per raó.

Concretament es farà una actuació del grup Cobosmika de dansa, la lectura del text Lleixiu Rajoles, de Martí Sancliment, a càrrec de Gespa Teatre i la lectura del manifest a càrrec del voluntariat.

A més a més i durant tot el matí, el voluntariat estarà a la planta 2 amb una taula informativa sobre associacions, telèfons d'atenció a les víctimes de violència de gènere.

Destaquem també que avui dia 22 de novembre a l'aula de teatre de l'Ajuntament de Palamós a les 18 h, també es faran diverses activitats.

Al programa que s'adjunta podeu consultar el detall de totes les activitats així com la lectura Lleixiu Rajoles.

Consulta a l'Institut Català de les Dones la informació sobre aquest dia i el manifest.

Us hi esperem !