QUALITAT 2018-06-27T12:48:44+00:00

_Participem en la Jornada de qualitat de les Comarques Gironines.

Jornada de Qualitat de les Comarques Gironines “Qualitat en línia”

Hem participat a la Jornada de Qualitat de les Comarques Gironines “Qualitat en línia” que ha tingut lloc a Torremirona el 6 d’octubre, organitzada per la Comissió de Qualitat Intercentres de la província de Girona.

Acreditacions

El procés d’acreditació reconeix el nivell de qualitat i competència dels diferents centres a través dels estàndards establerts pel Departament de Sanitat valorant aspectes de nivell assistencial, infraestructura i resultats de gestió.

Analitza en conjunt els aspectes de gestió i funcionament de l’equip, així com els relacionats amb les persones, la societat, els serveis socials, la comunitat i garanteix uns resultats òptims pel que fa als processos d’atenció als pacients, d’accés a l’equip mèdic i infermer, a l’assistència social, al lideratge en la gestió, i al confort dels professionals en l’exercici de la seva activitat.

El 2017 hem continuat treballant amb el pla de millora elaborat a partir de l’Acreditació obtinguda l’any 2014 del Departament de Salut a l’Hospital i a les àrees bàsiques el 2015. Pel que fa a  Palamós Gent Gran l’acreditació sociosanitària està a l’espera de fer l’acreditació formal del Departament de Salut. A les residencies de Sant Feliu de Guíxols Gent Gran, Residencia Surís i Palafrugell Gent Gran, s’ha treballat el pla de millora i anem assolint els estàndards de qualitat per seguir avançant en la preparació per a una futura acreditació per part del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.