CAMPANYES 2020-07-21T15:52:38+00:00

_Lliurament de premis del Concurs de dibuix amb motiu del 250 aniversari de l’Hospital de Palamós.

Seguim celebrant els 250 anys de l’Hospital de Palamós amb un seguit d’activitats i actes adreçats tant als professionals com a la ciutadania. El 26 d’abril hem presentat el llibre, “700 anys d’història dels Hospitals de Palamós” de Gabriel Martín.

El 25 de maig realitzem un concurs de dibuix, presentant-se 92 aules de 17 escoles del Baix Empordà i amb una participació de més de 2.000 alumnes, i l’entrega la celebrem al Teatre de la Gorga de Palamós.

A més promovem els treballs de recerca dels Instituts del Baix Empordà vinculats a la salut, i finalment celebrem la festa aniversari, a Les Teules de Pals.

_Promovem la desprescripció d’alguns medicaments de llarga durada.

Una vintena de farmàcies del Baix Empordà s’adhereixen a la campanya de millora del tractament

Des de l’Hospital de Palamós, Atenció Primària i les farmàcies del Baix Empordà, donem continuïtat a la Campanya de Millora de Tractament dels tres tipus de fàrmacs: els inhibidors de la bomba de protons (IBP) o protectors d’estómac, les benzodiazepines (BZD) o pastilles per dormir i els biofosfonats o medicaments per a l’osteoporosi.

_Sensibilitzem a la població estiuejant dels serveis d’urgències de tots els nostres centres.

Tens una urgència? Vine a primària!

Amb l’arribada de l’estiu reforcem la comunicació a la ciutadania en relació als diferents serveis d’atenció continuada dels nostres centres.

Ens adherim a la campanya internacional Nursing Now

Aquesta campanya promoguda a nivell mundial i impulsada per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) i el Consell Internacional d’Infermeres (CII), per tal de visibilitzar i millorar la professió d’infermeria i apoderar les infermeres per a liderar els nous reptes de salut.

Iniciem la campanya de vacunació antigripal

Amb l’arribada de l’hivern s’obren agendes específiques per vacunar els col·lectius de risc, es visita el mercat, els casals de gent gran i es vacuna a domicili en pisos dotacionals municipals.

L’Hospital de Palamós celebra el 25è aniversari de la Unitat de Medicina Hiperbàrica

Organitzem una jornada per celebrar l’aniversari on vam repassar l’activitat i la repercussió tant a nivell assistencial com social. Dirigida pel  Coordinador de la Unitat de Medicina Hiperbàrica, el Dr. José Mª Inoriza, on es tracta la vessant assistencial i la vessant social.