QUI SOM 2020-08-05T09:48:11+00:00

Qui som
Serveis de Salut Integrats Baix Empordà (SSIBE)

Serveis de Salut Integrats Baix Empordà (SSIBE) som un grup format per les empreses Fundació Hospital de Palamós – Serveis de Salut Integrats Baix Empordà, Serveis de Salut Integrats Baix Empordà AIE, Emporhotel AIE i Emporsis AIE.

Fundació Hospital de Palamós – Serveis de Salut Integrats Baix Empordà

Entitat sense ànim de lucre, gestiona els centres:

Hospital de Palamós

Palamós Gent Gran

4 Àrees Bàsiques de Salut i 28 consultoris locals

  • ABS Palamós. Format pel CAP Catalina Cargol i els consultoris de Calonge, Vall-llobrega i Sant Antoni de Calonge.
  • ABS Palafrugell. Format pel CAP Dr. Josep Alsina i Bofill i els consultoris de Begur, Esclanyà, Mont-ras, Pals, Regencós i Torrent.
  • ABS La Bisbal d’Empordà. Format pel CAP Dra. Casaponsa i els consultoris de Corçà, Cruïlles, Monells, Foixà, Fonteta, Palau-Sator, Parlavà, Peratallada, Rupià, Vulpellac, Sant Sadurní de l’Heura, Ullastret i Ultramort.
  • ABS Torroella de Montgrí. Format pel CAP Torroella de Montgrí i els consultoris de l’Estartit, Gualta, Jafre, Serra de Daró, la Tallada d’Empordà i Verges.

Serveis de Salut Integrats Baix Empordà, AIE

La seva finalitat és prestar tots els serveis comuns no assistencials: control de gestió, avaluació innovació i recerca, gestió econòmico-financera, aprovisionament i logística, enginyeria, recursos humans, atenció al ciutadà i comunicació, qualitat, medi ambient i assessorament jurídic.

Emporhotel, AIE

La seva finalitat és prestar serveis d’hoteleria i neteja de les empreses que la conformen.

És una entitat participada per la Fundació Hospital de Palamós, la Fundació Palafrugell Gent Gran i la Fundació Salut Empordà.

Emporsis, AIE

La seva finalitat és donar serveis per al desenvolupament, implantació i manteniment d’aplicacions i sistemes informàtics comuns.

És una entitat formada per Fundació Hospital de Palamós i Fundació Salut Empordà.

A més, per contracte de gestió, gestionem les residències:

— Palafrugell Gent Gran

— Sant Feliu Gent Gran

— Surís Gent Gran