CAMPANYES 2021-06-21T11:25:36+00:00

_Els nostres professionals han explicat com s’han viscut els primer mesos de pandemia.

La COVID19 ha centrat les nostres campanyes comunicatives.

La major part de les nostres campanyes comunicatives d’aquest 2020 s’ha centrat en la COVID19: ser transparents i fer arribar a tota la població del Baix Empordà la informació de l’actualitat de la pandèmia al nostre territori i com afecta als nostres serveis i mesures implantades.

S’ha estrenat nova senyalització als nostres centres per a la seguretat de tots i totes, s’ha realitzat crida a la solidaritat de la població per tal de recaptar fons i material sanitari i s’ha animat a enviar i rebre missatges d’ànim tant per a professionals com pacients impedits de visites de familiars.

A banda, hem aportat el testimoni de bona part de professionals per explicar com s’han viscut els primers mesos de la pandèmia als nostres centres i com ens hem organitzat per fer-hi front.

_Publiquem el vídeo “Tornem!” per agrair la responsabilitat i cura dels baixempordanesos durant la primera onada.

_Visibilitzem i treballem per a l’apoderament de la infermera.

Nursing Now.

Hem treballat per a la visualització de la infermera tant a nivell intern com extern gràcies al grup de treball format per una vintena d’infermeres dels tres àmbits d’atenció: primària, sociosanitària i especialitzada.

Hem creat diferents píndoles audiovisuals per explicar les diferents especialitats d’infermeria que existeixen als nostres centres i hem compartit a les nostres xarxes socials el testimoni de diferents infermeres.

_Ens adherim a campanyes com la Setmana de la lactància materna, l’ús prudent dels antibiòtics o el Dia Mundial per a l’eliminació de la violència envers les dones.

Adhesió a campanyes institucionals.

Durant aquest 2020 hem seguit adherint-nos a campanyes institucionals que contribueixen a millorar la salut de les nostres persones usuàries i conscienciar sobre determinats temes.

Ens hem sumat a iniciatives com la Setmana de la lactància materna, el Dia Mundial de la Higiene de mans, l’ús prudent dels antibiòtics o el Dia Mundial per a l’eliminació de la violència envers les dones.