FETS RELLEVANTS 2021-06-18T12:53:50+00:00

_El 18 d’octubre ens visiten el Vicepresident del Govern i la Consellera de Salut.

Visita del Vicepresident i de la Consellera de Salut a l’Hospital de Palamós.

El 18 d’octubre, el vicepresident i Conseller d’Economia i Finances, l’Honorable Pere Aragonés, i la Consellera de Salut, l’Honorable Alba Vergés, van visitar l’Hospital de Palamós, on van observar les obres de millora fetes a la 4a planta, a la planta d’hospitalització, urgències i la nova UCIM.

En acabat, la Consellera de Salut va visitar també el CAP Dr. Josep Alsina i Bofill de Palafrugell, on es va interessar pel funcionament de l’atenció primària arran de la COVID-19 i quines eren les necessitats més immediates.

_Avancem en la protecció de dades personals de les nostres persones usuàries.

Nova Política de Governança de les dades i Normativa de compliment en matèria de protecció de dades personals.

Hem aprovat la Política de Governança de les dades i la Normativa de compliment en matèria de protecció de dades personals de les entitats del grup SSIBE.

La Política de Governança de les dades recull el marc que ha d’emprendre l’organització per garantir la correcta gestió de la informació, és un decàleg de governança de totes les dades de les entitats SSIBE.

La Normativa de compliment en matèria de protecció de dades personals informa de les obligacions que les nostres entitats assumeixen per garantir el seu compliment i s’indica quins són els aspectes més rellevants d’aquesta normativa que tot el seu personal, i aquells amb els què col·labora, han de conèixer; així com estableix les mesures de seguretat que s’apliquen en el tractament de dades personals.

Susanna Castellví és la Delegada de Protecció de Dades de les entitats del grup SSIBE.

_Reobrim el consultori de Calonge, més accessible i amb nova consulta.

El 31 d’agost s’ha reobert el consultori de Calonge després d’alguns mesos tancat per reformes.

Les obres realitzades han permès instal·lar-hi un ascensor a l’espai que anteriorment ocupava un dels lavabos de la planta baixa i la cambra de neteja. També s’ha fet un segon lavabo adaptat. A més, amb el muntatge de l’ascensor, s’han reordenat les consultes del primer pis i una nova consulta.

_Per a més informació.