| Responsabilitat social corporativa

Recollida de taps per a la Neurofibromatosis

És una campanya endegada per l'Associació Catalana de les Neurofibromatosis

Des d'avui fins al 8 de desembre, l'Hospital de Palamós serà un punt més de recollida de la campanya de recollida de taps engegada per l'ACNEFI, l'Associació Catalana de les Neurofibromatosis.

El punt de recollida es pot trobar a la porta d'entrada del magatzem de l'hospital (planta 0) i d'aquí un mes s'enviaran a l'ACNEFI. Els diners que s'obtinguin es destinaran a la recerca de la malaltia, considerada minoritària i rara.

Què és la neurofibromatosi?
La neurofibromatosi és un trastorn genètic del sistema nerviós que afecta principalment al desenvolupament i creixement dels teixits nerviosos. Les seves variants comparteixen uns trets comuns com són la transmissió hereditària, les lesions a òrgans d'origen ectodèrmic i la tendència a presentar neoformacions particulars. El trastorn forma part de les malalties minoritàries i rares.

És una malaltia que ocasiona tumors que creixen en els nervis i produeix altres anormalitats com ara taques marrons en la pell i deformitats en els ossos. Ocorre en ambdós sexes i en totes les races i grups ètnics.

Enllaços relacionats

Recollida taps