Convocatoria externa metges/ses especialistes en pneumologia

Referència:
HP-PNEUMO

Data de publicació:

Termini de presentació de sol·licituds:

Finalitzada

La Unitat de Pneumologia del Hospital de Palamós necessita incorporar un metge/ssa especialista en pneumologia per incorporar-se a l'equip, integrat a la Direcció de Especialitats Mèdiques de l'hospital.

Es responsabilitat de la unitat l'atenció pneumològica en l'àmbit de la consulta externa, el suport als pacients hospitalitzats i la realització de proves complementàries específiques (broncoscòpies, funcionalisme pulmonar, estudio del son, etc.).

S'OFEREIX:

*Contractació laboral a jornada completa (1688 h/a), com a metge/ssa adjunt de staff al Servei de Pneumologia de la Unitat d'Especialitats Mèdiques.

*Sou segons II Conveni Col·lectiu de Treball dels Hospitals d'Aguts, Centres d'Atenció Primària, Centres Sociosanitaris i Centres de Salut Mental, concertats amb el Servei Català de la Salut.

*Incorporació immediata.

*Programa actiu de formació continuada i reciclatge.

REQUISITS:

*Llicenciatura en Medicina i Cirurgia amb especialitat via MIR en Pneumologia.

ES VALORARÀ:

*Perfil personal: persona jove, dinàmica, amb iniciativa i ganes de desenvolupar un nou projecte professional.

*Persona responsable, metòdica i organitzada.

*Capacitat de treball en equip.

*Capacitat de comunicació assertiva.

*Capacitat de relacions interpersonals.

*Coneixements d'informàtica a nivell d'usuari (Office, Cerca Bibliogràfica, correu electrònic, etc..).

*Carnet de conduir i vehicle propi.

FUNCIONS:

*Realització de consultes externes.

*Realització de consultoria dels Facultatius d'Atenció Primària.

*Participació en comissions interdisciplinars i sessions de servei.

*Participació en projectes de recerca.

TERMINI DE PRESENTACIÓ: Fins el dia 26 de juny de 2022

CANDIDATS/ES  INTERESSATS/DES:

Entra a la web www.ssibe.cat - borsa de treball, clica damunt l'oferta de treball que correspon i clica damunt a la pestanya "INSCRIURE'M EN AQUESTA OFERTA" - cal omplir tots els camps i adjuntar CV actualitzat i carta de motivació -en un sol document .pdf (màxim 20MB). Referència: HP-PNEUMO

Per més informació, telefoneu al 972-60.92.39 i demaneu per la Sra. Dolors Margarit o bé al correu electrònic  recursoshumans(ELIMINAR)@ssibe.cat (Departament de Recursos Humans)

CLAUSULA INFORMATIVA

De conformitat amb l'establert al Reglament  (UE) del Parlament Europeu i del Consell de 27, d'abril de 2016, (RGPD) i a la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre de Protecció de Dades Personals i garanties de drets digitals li facilitem la següent informació en relació al tractament de les dades personals que facilitin les persones aspirants;

Responsable:   Fundació Hospital de Palamós - SSIBE

Finalitat: Gestionar els processos de selecció objecte de convocatòries i d'informar de futures ofertes laborals..

Legitimació:    Consentiment de l'interessat/da.

Destinataris:    No està prevista la cessió de dades a tercers, tret d'obligació legal i a altres empreses del Grup SSIBE o estiguin gestionades per alguna de les empreses que el composen.

Termini conservació:  Un any

Drets:   Pot exercir els seu drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament dirigint-se a l'Àrea Jurídica C. Hospital, 17-19; 2ª planta de Palamós (17230) o mitjançant correu electrònic a areajuridica(ELIMINAR)@ssibe.cat.

Més informació: Pot consultar informació addicional i més detallada sobre protecció de dades a la nostra pàgina web www.ssibe.cat