X edició de les Jornades i 20 anys de Comitè de Recerca

JORNADES CANCEL·LADES

La X Jornada vol donar a conèixer a tots els professionals sanitaris del Baix Empordà les activitats de recerca clínica i epidemiològica realitzades pels diferents centres i serveis durant el bienni 2018-2019 (22 d'octubre).

Enguany també presentem una sessió monogràfica d'estudis sobre la Covid-19 realitzats a SSIBE, que tindrà lloc el 12 de novembre.

Volem fomentar la interrelació de professionals dels diferents àmbits assistencials i categories professionals que intervenen en els primers nivells d'atenció, i també proporcionar una plataforma que faciliti i visualitzi el desenvolupament de projectes de recerca.

Enguany, i atesa la situació de pandèmia que vivim, hem estructurat el programa en diferents blocs horaris, que es poden seguir des de diferents sales per streaming. Quan feu la inscripció podreu triar un o més blocs als quals assistir, i també la sala des d'on ho seguireu.

És un escenari complicat, que ens ha obligat a tenir en compte molts paràmetres per tal d’oferir-vos unes jornades segures des del punt de vista sanitari. Tot i així, esperem que gaudiu dels continguts que aquest any us oferim.

Inscripcions