He d’ingressar

Especial covid

Informació actualitzada arran de la COVID19

Abans d’ingressar:

 • Si tens febre, tos o malestar general, truca al teu CAP

El dia de l’ingrés:

 • Vine puntual a l’hora citada
 • Es permet només un/a acompanyant.
 • Renta't les mans. Tant en entrar com en sortir del centre
 • Utilitza sempre la mascareta quirúrgica
 • Respecta la distància de seguretat i les indicacions que trobaràs al centre

He d’ingressar a l'Hospital de Palamós

Acollida

 • Si has d'ingressar a l'Hospital de Palamós, a l'admissió ens caldrà la teva targeta sanitària o document de la teva mútua.
 • Si el motiu d'ingrés és per tenir un fill/a has de portar el carnet d'embarassada.
 • En el moment de l'ingrés se't col·locarà un braçalet identificatiu que caldrà que portis en totmoment per a la teva seguretat.
 • En el cas dels nens, has de tenir en compte que sempre han de venir acompanyats.
 • Si has d'ingressar a l'Hospital de dia quirúrgic, normalment t'hauràs de presentar dues hores abans de la intervenció.
   

Què has de portar?

Et caldrà un pijama, una bata, unes sabatilles tancades i els articles d'higiene personal que necessitis.

Si l'ingrés és per tenir un fill has de portar els bolquers i la seva roba.

Acompanyants i visites

Consulta l’apartat Acompanyants i visites per a més informació.

Funcionament i informació

Quan ingressis t'informarem del funcionament de la planta, l'horari dels àpats i l'horari d'informació mèdica. Durant el teu ingrés tindràs un metge i un equip d'infermeria responsable per a cada torn.

I també pots tenir en compte que si vols fer algun tràmit o necessites informació, ho pots comentar a l'admissió de la planta al matí

 • Serveis
  Wifi, cafeteria, assistència religiosa, espai multiconfessional, màquines dispensadores i TV de pagament. El nostre servei de voluntariat ofereix si et cal acompanyament i també servei de préstec de llibres durant el teu ingrés.
  També pots tenir en compte que si has tingut un fill, dins de les 72 hores posteriors al seu naixement, pots registrar-lo al registre civil des del nostre centre.
 • L'habitació
  Depenent de la unitat d'hospitalització i dels criteris clínics t'assignarem una habitació doble o individual. Sempre que necessitis que vingui el personal d'infermeria pots prémer el timbre.
 • Alta
  El metge és qui l'ha autoritzar la teva alta. Avisarem amb antelació i donarem l'informe mèdic d'alta que inclourà el tractament a seguir.

He d’ingressar a Palamós Gent Gran

Acollida i alta

Si has d'ingressar a Palamós Gent Gran, a l'admissió ens caldrà la teva targeta sanitària i/o DNI.

En el moment de l'ingrés a les Unitats de Llarga estada i Mitja estada, se't col·locarà un braçalet identificatiu. Has de portar-lo en tot moment per a la teva seguretat. També serveix perquè el personal sanitari pugui identificar-te sempre que calgui.

Es planificarà l'alta a domicili amb prou temps en coordinació amb el teu equip d'atenció primària o es buscarà el recurs més idoni segons les teves necessitats sanitàries i/o socials.

Què has de portar?

Et caldrà un pijama, una bata, unes sabatilles tancades i els articles d'higiene personal que necessitis. Si ingresses a la residència també caldrà que portis tota la roba que necessitis.

Acompanyants i visites

Consulta l'apartat Acompanyants i visites per a més informació.

Funcionament i informació

Quan ingressis t'informarem del funcionament de la planta, l'horari dels àpats i l'horari d'informació mèdica. Durant el teu ingrés tindràs un metge i infermera responsable per a cada torn.

Els professionals et demanaran permís per a informar sobre la teva salut o malaltia als teus familiars.

Sempre que necessitis que vingui el personal d'infermeria has de prémer el timbre.

I és important que tinguis en compte que durant el teu ingrés, per sortir del centre, és necessari un permís del facultatiu.

 • Serveis
  Bugaderia, wifi, assistència religiosa i caixa forta (gratuïts); telèfon, cafeteria, màquines dispensadores, televisió, perruqueria i podòleg (pagament).