Programa Salut i Escola

El programa vol establir un canal de comunicació entre el jovent i els professionals sanitaris, des del qual puguin tractar temes que els preocupen com drogues, alimentació, salut sexual o altres aspectes psicològics.

Programa Salut i Escola

El programa Salut Escola és un projecte engegat pel Departament de Salut i que es lidera des d'atenció primària on es vol establir un canal de comunicació entre el jovent i els professionals sanitaris, des del qual puguin tractar temes que els preocupen com drogues, alimentació, salut sexual o altres aspectes psicològics.

Es poden realitzar consultes en línia a cadascuna de les referents dels diferents centres d'atenció primària a través d'un formulari, que intentem respondre sempre en un període màxim de 48 hores. També s'ofereixen tallers, xerrades i consultes presencials als diferents instituts de la comarca, en alguns casos fins a 2 hores setmanals, que es reforcen amb reunions periòdiques amb l'equip psicopedagog i els tutors del centre.

Qui som?

Som un col·lectiu d'infermeres de la vostra ABS, que a través d'aquesta pàgina et volem facilitar informació d'educació per a la salut , relacionada amb la salut sexual, consum de drogues legals i il·legals, conducta alimentària, etc. Però sobretot volem ajudar-te, sempre d'una manera confidencial i respectant tothora la teva intimitat.

Consulta'ns!

T'oferim una consulta on-line en la que intentarem donar-te una resposta en un màxim de 48 hores, i detectar problemes de salut a fi d'intervenir el més aviat possible.

La coordinadora del Programa Salut Escola al Baix Empordà és Cristina Torrego, infermera de l’ABS de Palamós.