InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
ciutadans
  INSTITUCIONAL
  CIUTADANS
Activitats de promoció de la salut  
Consells de Salut  
Demanar hora  
Telèfons d'interès  
Informació ingrés hospital  
Unitat d'atenció al ciutadà  
Suggeriments, agraïments i queixes  
Drets i Deures  
Protecció de dades  
Programa Voluntariat Social  
PREVENCIÓ I PROMOCIÓ DE LA SALUT  
QUI SOM  
NOTÍCIES  
CONSELLS DE SALUT  
CAMPANYES DE PROMOCIÓ DE LA SALUT  
ENLLAÇOS D'INTERÈS  
PROGRAMA SALUT I ESCOLA  
Preguntes més freqüents  
Enllaços d'interès  
  PROFESSIONALS
  NOTÍCIES

Des d'aquí pots accedir a la teva ABS, hospital o residència assistida
 
Des d'aquest accés ràpid pots accedir als consultoris.
 
especialitats
Aquí trobaràs informació sobre les diferents especialitats mèdiques i quirúrgiques.

NOTÍCIES

En aquest apartat trobareu notícies relacionades amb la Comissió de Prevenció i Promoció de la Salut i tota la informació sobre les properes activitats programades.

NOVA APP "SALUT JOVE 24h" de Palafrugell

L'aplicació ''Salut Jove 24h'', en la que col·laboren SSIBE i Ajuntament de Palafrugell permet als joves la consulta directa sobre temes de salut a professionals assistencials del CAP de Palafrugell.

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Palafrugell (Can Genís) i Serveis de Salut Integrats Baix Empordà han creat un servei de consulta directa sobre temes de salut destinada als joves, els quals, mitjançant un correu electrònic, poden tenir un contacte directe amb professionals assistencials del Centre d’Atenció Primària de Palafrugell. L’aplicació ja està disponible per a dispositius mòbils Android i iphone al Play Store i a l'App Store, amb el nom “Can Genís”.

Amb l’APP Can Genís descarregada, els joves disposen d’informació actualitzada de tots els cursos, activitats i sortides. I ara, a més, també hi troben el servei de Salut 24h, on els usuaris podran enviar un correu electrònic amb les consultes que tinguin sobre drogues, sexualitat, alimentació, salut emocional o altres..., i un equip de professionals del CAP de Palafrugell els donarà resposta garantint la confidencialitat.

També permet comunicar-se de manera instantània amb la professional del Punt Jove de Salut per qüestions relacionades amb problemes del dia a dia que puguin afectar el seu benestar (relacions socials, emocions...), també podran fer consultes sobre cursos i tallers pensats per promoure la salut i el benestar.

Vegeu l'article premsa de la presentació de la nova APP.  Galeria d'imatges
Documents associats per descarregar
 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies