Associació de jubilats

Qui som

L'associació neix amb l'objectiu de mantenir la relació personal i professional que al llarg dels anys s'ha anat establint entre els diferents treballadors/es i també entre aquests/es i l'Hospital com a institució, així com amb les entitats integrants de SSIBE.

Aquesta relació no té perquè desaparèixer quan s'arriba a la jubilació o situació d'ex-treballador. Així doncs, basant-se en els principis de col·laboració i convivència entre les persones associades, la finalitat de l'associació és promoure i organitzar activitats -sempre sense ànim de lucre- per tal de fomentar la continuïtat de les relacions i alhora mantenir el contacte amb el grup SSIBE.

Alhora, SSIBE continuarà nodrint-se de l'experiència i expertesa dels tots els membres de l'associació i conjuntament impulsar, promocionar i desenvolupar activitats formatives i divulgatives relacionades amb la salut, en el marc del conveni de col·laboració signat el 21 de setembre del 2022.

Beneficis socials

Diposem també de beneficis socials:

Àrea Mutual i privada

  • Descompte del 20% sobre les tarifes de la línia assistencial de caràcter privat (pel professional jubilat/da i la seva parella).

Obtenció d'informes i documentació mèdica

  • Descompte del 20% sobre les tarifes per a l'obtenció d'Informes i documentació (només professional jubilat/da).

Consultorium Cafè

  • Menú menjador laboral a 6€ (només professional jubilat/da).
  • Mateixes tarifes avantatjoses que els treballadors/es actius en els preus de les cafeteries de Palamós Gent Gran i l'Hospital de Palamós (només professional jubilat/da)

Properes activitats

Veure fotografies de les activitats

Quota anual

La quota anual és de 30€ i ha estat aprovada per l’Assamblea General de l’Associació

Forma part de l'associació! 
(formulari d'inscripció)

On som?

Carrer Lluís Companys, 43
Els dimecres parells, d’11 a 13h

Contacte

Escriu-nos a jubilatsdessibe(ELIMINAR)@gmail.com

Segueix-nos a Instagram a @jubilatssibe

Estatuts de l'Associació