Les nostres empreses

Serveis de Salut Integrats Baix Empordà (SSIBE) som un grup format per la Fundació Hospital de Palamós, el Consorci Assistencial del Baix Empordà (CABE) i Serveis de Salut Integrats Baix Empordà AIE.

Fundació Hospital de Palamós

Entitat sense ànim de lucre, gestiona els centres:

Consorci Assistencial del Baix Empordà (CABE)

Gestiona 4 Àrees Bàsiques de Salut, 4 Centres d'Atenció Primària i 28 consultoris locals:

 • ABS Palamós
  Format pel CAP Catalina Cargol i els consultoris de Calonge, Vall-llobrega i Sant Antoni de Calonge.
 • ABS Palafrugell
  Format pel CAP Dr. Josep Alsina i Bofill i els consultoris de Begur, Esclanyà, Mont-ras, Pals, Regencós i Torrent.
 • ABS La Bisbal
  Format pel CAP Dra. Casaponsa  i els consultoris de Corçà, Cruïlles, Foixà, Fonteta, Palau-Sator, Parlavà, Peratallad, Rupià, Vulpellac, Sant Sadurní de l'Heura, Ullastret i Ultramort.
 • ABS Torroella de Montgrí
  Format pel CAP Torroella de Montgrí i els consultoris de l'Estartit, Gualta, Jafre, Serra de Daró, la Tallada d'Empordà i Verges.

Serveis de Salut Integrats Baix Empordà, AIE

La seva finalitat és prestar tots els serveis comuns no assistencials: control de gestió, avaluació innovació i recerca, gestió econòmico-financera, aprovisionament i logística, enginyeria, recursos humans, atenció al ciutadà i comunicació, qualitat, medi ambient i assessorament jurídic.

Emporhotel, AIE

La seva finalitat és prestar serveis d'hoteleria i neteja de les empreses que la conformen. Gestiona 5 cuines i més de 1.300 àpats al dia.

És una entitat participada per la Fundació Hospital de Palamós, el Consorci Assistencial del Baix Empordà, la Fundació Palafrugell Gent Gran i la Fundació Salut Empordà.

Emporsis, AIE

La seva finalitat és donar serveis per al desenvolupament, implantació i manteniment d'aplicacions i sistemes informàtics comuns.

És una entitat formada per Fundació Hospital de Palamós, Consorci Assistencial del Baix Empordà i Fundació Salut Empordà.

A més, per contracte de gestió, gestionem:

 • Palafrugell Gent Gran
 • Sant Feliu Gent Gran
 • Surís Gent Gran