Vull anar a centre de dia de Palamós Gent Gran

Si vols anar al centre de dia de Palamós Gent Gran, cal que demanis cita al servei de treball social, que pot ser per tu mateix o bé per al familiar de referència que la demani.

Si tens grau de dependència reconegut, la unitat de treball social et posarà en llista d'espera i quan disposem de plaça t'avisarem.

Si no tens grau de dependència reconegut i tens més de 65 anys, t'informarem de l'opció d'accedir al centre de dia de manera privada.

Tarifes i serveis complementaris

La treballadora social t'informarà de les tarifes del servei i dels serveis complementaris com el transport adaptat, la podologia i la perruqueria.

Acollida

El primer dia d'inici de les sessions, la treballadora social t'acompanyarà a tu, i al teu familiar de referència fins al centre de dia, i et presentarà el personal d'infermeria, auxiliar d'infermeria i a l'educadora social.

Preguntes freqüents

  • Hi ha metge al centre de dia? No, en cas de necessitat has d'anar al metge de capçalera.
  • Puc canviar l'horari del centre de dia? Ho has de parlar amb la treballadora social i tot dependrà de la disponibilitat de places.
  • Quantes places té el centre de dia? Palamós Gent Gran disposa de 20 places de centre de dia públic i 10 places de centre de dia privat.
  • Puc venir al centre de dia privat i estar a la llista d'espera de centre de dia públic? Si.
  • Si em cal, em puc quedar a dormir? No.
  • Si no em trobo bé puc venir al centre de dia? No, és aconsellable que vagis al teu metge de capçalera.

Admissions

Telèfon: 972 60 92 92

Correu electrònic: infopgg(ELIMINAR)@ssibe.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9:00 a 17:00h