Treballa amb nosaltres

Vols treballar amb nosaltres?

Junts formarem un gran equip!

A Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE) treballem més de 1.500 persones, repartides en diferents centres com són l’Hospital de Palamós, el Centre Sociosanitari i Residència Assistida Palamós Gent Gran i els centres d’Atenció Primària de La Bisbal d’Empordà, Palafrugell, Palamós i Torroella de Montgrí.

La millor manera de créixer és impulsar el talent del nostre equip. Creiem en el desenvolupament personal i professional dels nostres col·laboradors i apostem decididament per la formació continuada i la conciliació laboral.

Som una empresa responsable i solidària que aposta per l’estabilitat i el treball en equip. El nostre codi ètic vetlla pel compromís amb els valors d’equitat i sostenibilitat envers les nostres actuacions cap els usuaris, els seus familiars, la comunitat i també cap els professionals que formen part dels nostres centres i serveis.

Com és treballar a SSIBE?

Ens encantarà que formis part de l’equip de SSIBE

Si t'agrada el contacte i la relació amb l'usuari, si ets una persona responsable, honesta, amb ganes d'aprendre, ensenyar i compartir coneixement, si et motiva formar part d'un equip dinàmic, si vols formar part d'una empresa fidel als seus valors i compromisos, propera i que aposta per les persones.

Convocatòries vigents

Si vols presentar la teva candidatura en resposta a alguna de les convocatòries vigents, cal que omplis el formulari i enviïs el teu Currículum.

Convocatòries tancades

Si no hi ha cap convocatòria vigent que s'adapti al teu perfil, et convidem a enviar-nos el teu currículum.

Envia el teu currículum