Certificacions

Pacte Mundial de les Nacions Unides

Adherir-se al Pacte Mundial implica que SSIBE es compromet a alinear les seves operacions amb Deu Principis universalment acceptats a les àrees de Drets humans, normes laborals, medi ambient i lluita contra la corrupció. A més, promet també adoptar mesures en suport dels objectius de les Nacions Unides plasmats actualment als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)

Més informació

Acreditació AMED

AMED és un projecte d'identificació i acreditació d'establiments de restauració promotors d'alimentació mediterrània i d'oci actiu, liderat per la Direcció General de Salut Pública del Departament de Salut en col·laboració amb municipis, consells comarcals, gremis de restauració, empreses, universitats i la Fundació Dieta Mediterrània, FDM.

Té com a objectius promoure i fomentar l'alimentació mediterrània en l'àmbit de la restauració col·lectiva, així com informar sobre opcions d'oci actiu al voltant de l'establiment tot facilitant als clients la tria d'opcions saludables.

Més informació


Hospital sense fum – argent menció or

La Xarxa Catalana d’Hospitals Sense Fum (XCHSF) audita cada 4 anys els diferents centres hospitalaris de Catalunya integrants, als qui reconeix en aquell moment -amb categories que van de l'or al bronze-, la tasca realitzada.

El 2022, l’Hospital de Palamós assoleix la categoria argent menció or. El treball constant ha permès ascendir en les diferents categories des de la seva adhesió a la xarxa el 2007: el 2014 es va obtenir la categoria bronze i el 2017 l'argent.

Més informació

Altres certificacions: