GENT MOLT GRAN!

Més informació

Col·labora

Amb la vostra col·laboració solidària ens ajudeu a tenir cura de tot allò que va més enllà del tractament assistencial; també a minimitzar l'impacte emocional que genera la malaltia i a que puguem treballar per a que l'experiència dels nostres pacients sigui el més satisfactòria possible.

Moltes gràcies per ajudar-nos a fer-ho possible i així contribuir a una societat més justa i saludable.

Sabies que les teves donacions també tenen deducció fiscal?

Consulta-ho!

Donatiu online

* Els camps són obligatoris

Desitjo fer una aportació de*

Ets...

Informació bàsica sobre protecció de dades: les dades personals proporcionades es tractaran d'acord amb el Reglament General de Protecció de Dades (GDPR 2016/679) i la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals.

Responsable del tractament: FUNDACIO HOSPITAL DE PALAMÓS-SERVEIS DE SALUT INTEGRATS BAIX EMPORDÀ, (G17053596); C. Hospital, 36 de Palamós

Finalitat del tractament; possibilitar les aportacions a la FHP-SSIBE de forma legal; l'assignació de fons/recursos de la FHP-SSIBE de forma legal; enregistrar, conservar i tenir a disposició de les autoritats competents la informació relacionada amb les aportacions/recepcions de fons a títol gratuït.

Drets: accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la portabilitat (si s'escau), oposar-se al tractament i sol·licitar-ne la limitació, enviant un escrit i juntament amb fotocòpia del document que acrediti la titularitat del titular de les dades personals a la següent adreça postal: Unitat d'Atenció al Ciutadà i Comunicació, Edifici Fleming 2a planta, c. Hospital 17-19, 17230 - Palamós (Girona), atenciociutada@ssibe.cat bé en aquest enllaç. Per a més informació, escrigui a dpd@ssibe.cat .

Consulta la nostra política completa de protecció de dades, en aquest enllaç.

Transferència bancària o Bizum

Fes el teu donatiu directament al número de compte
ES06 2100 9046 9302 0004 4164 *

O fes-nos un Bizum al 01640

Petició de certificat per a desgravació fiscal

*Si la transferència realitzada és igual o superior a 100€ cal indicar nom i cognoms, DNI i adreça postal per correu electrònic a comptabilitat(ELIMINAR)@ssibe.cat. Si no rebem aquestes dades, ens veurem obligats a retornar la transferència. (En aplicació de la Llei 10/2010, de 28 d’abril, de prevenció del blanqueig de capitals i del finançament del terrorisme).

Donacions 2023

25.619,79€

Resum 2022

El que tu fas possible