Col·labora

Amb la vostra col·laboració solidària ens ajudeu a tenir cura de tot allò que va més enllà del tractament assistencial; també a minimitzar l'impacte emocional que genera la malaltia i a que puguem treballar per a que l'experiència dels nostres pacients sigui el més satisfactòria possible.

Amb la vostra ajuda, podem treballar per tal que l'estada als nostres serveis sanitaris sigui al més positiva possible pels nostres pacients - grans i petits -, que els espais i els equipaments siguin els necessaris. I que espais siguin el més amables possible .

Moltes gràcies per ajudar-nos a fer-ho possible i així contribuir a una societat més justa i saludable.


Ara, més concretament, i des de juny del 2020,  hem encetat una campanya de mecenatge a tota la població per tal de poder adaptar i reestructurar parts dels nostres centres i seguir donant resposta a les noves necessitats assistencials i per poder atendre als pacients amb COVID19.

Concretament hem fet intervencions en dos centres:

  • Hospital de Palamós: Nova unitat de d'aïllament a la 4a planta d'hospitalització i reforma de la Unitat de Cures Intermèdies (UCIM)
  • Palamós Gent Gran: Nova unitat d'aïllament a Palamós Gent Gran.

En total, aquestes adaptacions tenen un cost previst de 600.000€.

Donatiu online

Transferència bancària o Bizum

Fes el teu donatiu directament al número de compte
ES06 2100 9046 9302 0004 4164 *

O fes-nos un Bizum al 01640

Petició de certificat per a desgravació fiscal

*Si la transferència realitzada és igual o superior a 100€ cal indicar nom i cognoms, DNI i adreça postal per correu electrònic a comissiodecooperacioisolidaritat(ELIMINAR)@ssibe.cat. Si no rebem aquestes dades, ens veurem obligats a retornar la transferència. (En aplicació de la Llei 10/2010, de 28 d’abril, de prevenció del blanqueig de capitals i del finançament del terrorisme).

El que tu fas possible