InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies
Simulacre conjunt d'emergències: Bombers / Servei d'urgències / Transport sanitari
Publicat  06/07/2011
reduïr mida del text ampliar mida del text  


El passat divendres 3, i durant tot el matí, va tenir lloc al parc de bombers de Calonge un exercici conjunt de simulació de sinistres de carretera, en que bombers i personal sanitari es van poder entrenar en les seves respectives habilitats.

L'exercici, organitzat pel Servei d'urgències de l'Hospital de Palamós, va comptar amb la participació del personal del servei de l'Hospital comarcal, amb bombers dels parcs de Calonge, Palafrugell i Valldaro, i el CTC amb el transport primari i el SEM amb el secundari.

En concret, es van fer 3 exercicis, tots ells simulacions d'accidents de trànsit, amb ferits de diversa índole, morts, i fins i tot atrapats que van haver de ser excarcerats amb cisalles.

Com podeu veure a les fotografies, el Consorci del transport sanitari, va habilitar també un PMA (Punt mèdic avançat), on s'hi varen traslladar tots els ferits (ficticis) i se'ls va prestar la primera atenció mèdica.

Val a dir que el simulacre, malgrat va detectar alguns punts de millora, va ser molt ben valorat per tots els participants amb el convenciment que va ser de molta utilitat i que a més, caldria repetir-lo amb certa periodicitat.

A continuació, us deixem algunes fotos (passeu el ratolí per sobre per veure-les més grans), i també un enllaç al youtube al video (calen altaveus) que vam realitzar des de Comunicació.
 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies