InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies

noticies NOTÍCIES
Nota informativa: inici de la 2a fase d'obra al servei de farmàcia

04/07/2014 Del 4 al 19 de juliol es farà una intervenció per a l'adequació de l'àrea de dispensació; durant aquest període s'habilitarà la consulta 32 per al lliurament de medicació.

Guardioles per a la participació de SSIBE a l'Oncotrail 2014

02/07/2014 Distribució de guardioles als principals centres d'atenció per la participació a l'Oncotrail, donatius a favor de l'Oncolliga Girona.

Pla d'actuació per prevenir els efectes de les onades de calor sobre la salut (POCS)

02/07/2014 Consulteu els consells que el Departament de Salut posa al nostre abans de cara a les onades de calor que podem patir en l'època estival.

Festa Major a Palamós Gent Gran

01/07/2014 Voluntaris i personal del centre van sumar esforços per oferir als residents unes jornades ben amenitzades.

Primera trobada gironina de persones afectades per l'Ictus, familiars i amics

27/06/2014 Afectats d'Ictus i personal sanitari volen impulsar la formació d'una associació que agrupi a les persones que viuen a la província de Girona i que estiguin afectades i/o interessades en l'Ictus.

Consells per a l'estiu

20/06/2014 Comença l'estiu amb totes les seves activitats i Canal Salut posa a l'abast dels ciutadans i ciutadanes tot un seguit de consells importants a tenir en compte per a la nostra seguretat.

Puentes.RU i Rusaktiva organitzen en la Fundació Joan Miró un acte sobre cultura i negocis amb la comunitat russa. Hospital Clínic Costa Brava hi participa aportant la seva experiència

19/06/2014 Tant Puentes.ru com Rusaktiva són dues plataformes que treballen amb l'objectiu d'establir ponts entre Rússia i Espanya per a connectar empreses, professionals i productes.

Nova aplicació mòbil: App 061 CatSalut Respon

18/06/2014 Aquesta aplicació per telefonia mòbil permet transmetre dades personals i geoposicionament en el mateix moment de la trucada d'avís d'emergència.

Dia 28 de juny, primera trobada per la constitució d'una associació de persones afectades per l'ictus

16/06/2014 Un grup de neuròlegs de la Unitat d'Ictus de l'Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta, juntament amb altres professionals sanitaris implicats en l'atenció a l'ictus, persones afectades i familiars d'aquests, han posat fil a l'agulla per crear

Campanya informativa 2014 per a sensibilitzar als ciutadans en relació a les visites fallides

16/06/2014 L'objectiu de la campanya és recordar als ciutadans la importància d'anul'lar una visita o una prova complementària en cas que no puguin acudir i així fer un bon ús dels recursos sanitaris entre els ciutadans i recordar als pacients.


 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies