InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies

noticies NOTÍCIES
Sessió general dintre de l'estratègia del Pacient Crònic Complex

02/05/2013 Sessió sobre "Atenció pal·liativa a les persones amb malalties cròniques avançades en serveis de salut i social' a càrrec del Prof. Xavier Gómez- Batiste

II Jornada de recerca de residents d'Unitats Docents gironines

02/05/2013 A la Jornada, celebrada dijous 25 d'abril, van presentar els seus treballs de recerca les doctores Nino Abuladze, Maria Filip, Lucy M. Vega que finalitzen la seva residència en l'especialitat de MFiC i les doctores Iris Salinas i M. Ángela Martínez.

Atenció: Ajornament pujada al Montgrí prevista per al 27 d'abril

25/04/2013 Ateses les previsions de mal temps per a aquest cap de setmana, s'ajorna l'activitat i la farem el dia 4 de maig. No hi falteu!

Concurs-exposició de flors i plantes a l'Asil Surís

25/04/2013 En el marc de la 60a. edició del certament guixolenc, els jardins de l'Asil Surís acolliran el primer cap de setmana de maig, el concurs-exposició de plantes i flors, així com diversos tallers i visites guiades.

Sant Jordi a l'Hospital de Palamós i a Palamós Gent Gran

23/04/2013 A l'Hospital, els voluntaris han repartit roses i punts de llibre als pacients ingressats, i a Palamós Gent Gran, han fet una paradeta on han venut les roses que ells mateixos han fet.

Èxit un any més de la jornada de comitès i comissions de qualitat de SSIBE

19/04/2013 Una sala d'actes plena amb els professionals de la casa per tal de compartir l'activitat realitzada durant aquest darrer any, fruit de l'esforç, la dedicació i la participació de tots els seus membres.

Perquè és important participar en el Programa de detecció precoç del càncer de colon"

19/04/2013 Xerrada a Torroella de Montgrí, el 26 d'abril, organitzada per la Fundació Oncolliga de Girona, delegació de Torroella.

El 15 d'abril es posa en marxa la consulta externa d'infermeria per a l'atenció al malalt oncològic

10/04/2013 La consulta d'infermeria oncològica dóna resposta a l'estratègia d'intervenció orientada a satisfer les necessitats del pacient amb càncer, des de l'abordatge biopsicosocial.

Cafè del resident

05/04/2013 Aquesta és la segona trobada que té lloc a l'entitat entre els MIR i LLIR de totes les especialitats i el Consell de Direcció per tal d'intercanviar impressions.

Vine el 27 d'abril i puja al Montgrí amb nosaltres!!

04/04/2013 La Comissió de prevenció i promoció de la salut de SSIBE organitza una pujada al Montgrí el dissabte 27 d'abril, sota el lema "NO FUMIS, MOU-TE, I FES SALUT!"


 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies