InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies

noticies NOTÍCIES
Sant Jordi a l'Hospital de Palamós i a Palamós Gent Gran

23/04/2013 A l'Hospital, els voluntaris han repartit roses i punts de llibre als pacients ingressats, i a Palamós Gent Gran, han fet una paradeta on han venut les roses que ells mateixos han fet.

Èxit un any més de la jornada de comitès i comissions de qualitat de SSIBE

19/04/2013 Una sala d'actes plena amb els professionals de la casa per tal de compartir l'activitat realitzada durant aquest darrer any, fruit de l'esforç, la dedicació i la participació de tots els seus membres.

Perquè és important participar en el Programa de detecció precoç del càncer de colon"

19/04/2013 Xerrada a Torroella de Montgrí, el 26 d'abril, organitzada per la Fundació Oncolliga de Girona, delegació de Torroella.

El 15 d'abril es posa en marxa la consulta externa d'infermeria per a l'atenció al malalt oncològic

10/04/2013 La consulta d'infermeria oncològica dóna resposta a l'estratègia d'intervenció orientada a satisfer les necessitats del pacient amb càncer, des de l'abordatge biopsicosocial.

Cafè del resident

05/04/2013 Aquesta és la segona trobada que té lloc a l'entitat entre els MIR i LLIR de totes les especialitats i el Consell de Direcció per tal d'intercanviar impressions.

Vine el 27 d'abril i puja al Montgrí amb nosaltres!!

04/04/2013 La Comissió de prevenció i promoció de la salut de SSIBE organitza una pujada al Montgrí el dissabte 27 d'abril, sota el lema "NO FUMIS, MOU-TE, I FES SALUT!"

Publicació d'un article sobre les agressions produïdes al personal sanitari d'urgències

03/04/2013 En aquest article sobre l'estudi realitzat a personal del servei d'urgències de l'Hospital de Palamós, les autores conclouen que el 58.2% va ser agredit en algun moment.

La cuina cardiosaludable, de la mà d'un dels nostres cardiòlegs

28/03/2013 El Dr. Juan Carlos Sevilla, cardiòleg de l'Hospital de Palamós, participa com expert en l'edició d'enguany del Tast i Tastets del Castell de Peralada, dedicada a la cuina cardiosaludable.

Posada en marxa la Wiki de la UD de MFiC

27/03/2013 La Wiki de la UDMFiC és un recurs web 2.0 de comunicació dinàmica i oberta al servei dels professionals que formen part de la Unitat Docent de MFiC de SSIBE. L'eina ha estat creada pel Dr. J. Ignacio Sáenz, tutor de MFiC.

Premi a les jornades de Seguretat de pacients a urgències celebrades a Saragossa

25/03/2013 El póster que va presentar la Dra. Lola Lario "Diseño e implantación de Briefing de seguridad de pacientes y Briefing de seguridad de turno en el servicio de urgencias de un hospital comarcal", va obtenir el premi al millor pòster dels Instructors de


 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies