InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies

noticies NOTÍCIES
La rehabilitació a domicili de l'Hospital de Palamós obté molt bona nota, segons es desprèn de l'enquesta SSIBE de satisfacció dels usuaris d'aquest servei, que ha obtingut una mitjana global de 9 sobre 10.

12/12/2008 L'enquesta, que ha estat dissenyada i elaborada per la Unitat d'atenció al ciutadà i el Departament d'avaluació, informació i recerca de Serveis de salut integrats, té per objectiu conèixer el grau de satisfacció dels usuaris del servei de rehabili

Amb el Nadal arriba la màgia als centres sociosanitaris de SSIBE

02/12/2008 Les residències acolliran les actuacions de David el Mag, un jove mag de la nostra comarca que ja va fer una ronda d'actuacions coincidint amb Sant Joan.

Amb el Nadal arriba la màgia als centres sociosanitaris de SSIBE

02/12/2008 Les residències acolliran les actuacions de David el Mag, un jove mag de la nostra comarca que ja va fer una ronda d'actuacions coincidint amb Sant Joan.

Tenen lloc a l'Hospital de Palamós les jornades d'infermeria de medicina interna de Girona

25/11/2008 En el marc d'una jornada que va acollir una vuitantena de professionals d'infermeria dels hospitals comarcals que configuren la demarcació de Girona, i amb una sèrie de ponències de gran qualitat.

Exposició de les obres del concurs de fotografia d'enguany

24/11/2008 Es poden veure des de dilluns 24 de novembre i fins el 7 de gener, a la sala d'espera de consultes externes de l'Hospital de Palamós.

L'Hospital de Palamós participa en un projecte fotogràfic d'àmbit internacional

24/11/2008 El fotògraf Xevi Jaime realitzarà el projecte fotogràfic que té per tema l'Hospital de Palamós en totes les seves vessants, i el presentarà a la II Biennal Internacional de Fotografia, que organitza l'INSPAI - Centre de la Imatge de la Diputació de

Presentació del protocol de bones pràctiques comunicatives amb els ciutadans

14/11/2008 En el marc d'una sessió que se celebrarà el proper dilluns 24 i que comptarà amb l'assistència del periodista Carles Capdevila i Plandiura.

Resultats del Concurs de Fotografia SSIBE 2008

12/11/2008 S'han presentat un total de 134 fotografies, que s'exposaran a l'hospital des del 24 de novembre fins passat les festes de Nadal.

S'implanta la recepta electrònica al Baix Empordà

07/11/2008 Durant el mes d'abril de 2006 es va posar en funcionament el projecte de la recepta electrònica, inicialment a cinc ABS de Catalunya com a prova pilot. Una d'aquestes ABS escollides va ser l'ABS de La Bisbal d'Empordà. Ara, el que va començar com a pl

Serveis de Salut Integrats s'adhereix a la campanya "Dona el teu mòbil"

31/10/2008 Es tracta d'una campanya promoguda per Creu Roja i la Fundació Entreculturas, que s'adreça als usuaris de telèfon mòbil i que persegueix objectius d'acció social i de cura mediambiental.


 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies