InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies

noticies NOTÍCIES
L'Hospital de Palamós ha acollit la jornada sobre Ressonància Magnètica

24/09/2010 Uns 80 professionals de la demarcació i de la pròpia entitat, van assistir Dijous 23 a la jornada, que va tractar diferents aspectes de la utilització d'aquesta tècnica diagnòstica.

S'han publicat els resultats de l'enquesta de continuïtat assistencial

22/09/2010 Serveis de Salut Integrats Baix Empordà, en col.laboració amb el Servei d'Estudis del Consorci Sanitari de Catalunya, el Grup Sagessa, BSA (Badalona Serveis Assistencials) i l'ICS, han publicat a la Revista Española de Salud Pública l'article on es pr

Publicació de l'estudi "La despesa sanitària poblacional segons la morbiditat atesa"

07/09/2010 En el volum III dels Estudis en Economia de la Salut, i en són autors diversos professionals de la nostra organització

Exposició fotogràfica

07/09/2010 Recull de fotografies del fotògraf Xevi Jaime Novo, que capten diferents moments de l'activitat de l'Hospital de Palamós.

Jornada sobre Ressonància magnètica

31/05/2012 Tindrà lloc el proper 23 de setembre a l'Hospital de Palamós i té per objectiu fonamental el compartir experiències entre els diferents professionals de l'àmbit del diagnòstic per la imatge.

Inauguració de les noves instal.lacions de l'Hospital de Palamós

27/08/2010 Dijous 26 d'agost, per part de la Consellera de Salut, Marina Geli

Posem en funcionament la Unitat de diagnòstic ràpid de Medicina interna

12/07/2010 Els seus objectius són: evitar la demora en el diagnòstic adequat, agilitar els diferents procediments diagnòstics de manera coordinada, disminuir el temps d'espera de les exploracions complementàries i evitar ingressos innecessaris.

Exposició: Premi "Disseny per al Reciclatge: producte reciclat/reciclable", a l'Hospital de Palamós

29/06/2010 En el marc de la política ambiental de l'entitat, l'hospital acull, a la sala d'espera de consultes externes, l'exposició itinerant que mostra els vencedors de l'edició 2009, amb dissenys que incorporen materials reciclats i/o biodegradables. La mostra

Ja ha entrat en funcionament la nova ressonància magnètica de l'Hospital de Palamós

01/07/2010 Amb la realització d'aquest tipus de prova diagnòstica, més de 3000 persones a l'any s'estalviaran desplaçaments fora de la comarca del Baix Empordà per realitzar aquesta prova.

Palamós dedica una plaça a Carme Maristany, mare del Dr. Francesc Mir

31/05/2012 Carme "Vita" Maristany, que actualment viu a Palamós Gent Gran, ha destacat sempre per la seva tasca solidària i cultural en benefici del municipi, sobretot a través de la Fundació Vilagran-Maristany.


 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies