Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

El 25 de novembre és el Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, i un any més commemorem i visibilitzem aquesta data i tot el que representa.

Enguany, la Comissió d'Igualtat d'Oportunitats de SSIBE ha activat la disposició d'uns punts de venda de mascaretes de color lila, símbol de la lluita feminista, entre les persones usuàries i treballadores. Aquests punts de venda es trobaran a l'entrada de l'Hospital de Palamós, el CAP de Palamós, Palamós Gent Gran, el CAP de Palafrugell i de la Bisbal d’Empordà.

D'aquesta manera, tothom qui vulgui mostrar el seu suport al rebuig cap a la violència envers les dones pot fer-ho adquirint una mascareta per 1€ que vendran els nostres voluntaris.

En total, s’han recaptat prop de 580€ que es destinaran a accions que SSIBE té previst desenvolupar gràcies al mecenatge i que han de permetre millorar el confort dels i les nostres usuàries i acompanyants, ajudar-les emocionalment o per adquirir equipament que permeti una millora en la qualitat assistencial que prestem

Les mascaretes han estat una donació de l'empresa Sanitodos, a qui agraïm la seva col·laboració.

Us animem a compartir el vostre retrat a les xarxes socials amb la mascareta lila, l'etiqueta #25N i etiquetant @_ssibe

Activitats de sensibilització a tota la comarca      
Durant tota la setmana, tant el consell comarcal com els diferents ajuntaments han organitzat accions de sensibilització envers la violència envers les dones. Consulta els diferents documents adjunts.

SSIBE i el 25N