1r sopar solidari Gent molt Gran!

| Institucional, Responsabilitat social corporativa

Lloc: Mas del Vent de Palamós

Hora: 19.30h

Vol ser un punt de trobada entre Grans empreses i entitats i Grans persones que ajudin a finançar el nou centre de dia i hospital de dia de Palamós Gent Gran.

El proper 16 de setembre se celebrarà el 1r sopar solidari Gent Molt Gran! amb l'objectiu de recaptar donacions per fer realitat "La porxada" un espai per al benestar de Grans persones a Palamós Gent Gran i que inclourà el centre de dia i l'hospital de dia. La jornada vol ser també un punt de trobada entre Grans empreses, entitats i societat civil del Baix Empordà que vulguin col·laborar en el projecte.

Tindrà lloc al Mas del Vent, una finca privilegiada cedida especialment per a l'ocasió pel grup Brugarol. Es troba al costat de La Fosca, una de les platges més conegudes del Baix Empordà.

L'acte principal del sopar consistirà en un àpat creat especialment per a l'ocasió per diferents cuiners compromesos i solidaris. És el cas, per exemple, de Quim Casellas, cuiner de l'Hotel Casamar de Llafranc i d'Antoni Izquierdo, cuiner del espai gastronòmic Antoni Izquierdo Gourmet de Palamós. Serà un àpat basat en la cuina del territori, amb productes del mar i de la terra. A banda del sopar, també es farà un concert i un sorteig d'articles molt especials.

Per a més informació, podeu consultar el dossier informatiu.

Reserva d'entrades individuals i taules senceres
Tothom qui vulgui formar-ne part pot reservar ja la seva plaça. S'ofereixen dues opcions:

  • Entrada individual, amb una entrada de 150€ per comensal. Reserva ara.
  • Taula corporativa, amb una taula sencera per a 10 persones, per 2.000€. Reserva ara.

A banda, qui vulgui formar-ne part, però no pugui assistir a l'acte, pot reservar una taula zero i realitzar la seva donació a través del web ssibe.cat/collabora

Campanya de mecenatge Gent molt gran!
El passat 21 de juny es va presentar la campanya Gent molt Gran! per al mecenatge del nou centre de dia i hospital de dia a Palamós Gent Gran.

Durà per nom "La porxada" i s'ubicarà a la planta baixa del centre, on actualment hi ha el porxo. Serà un espai més diàfan, més ampli i amb entrada independent de la part de residència i atenció sociosanitària del centre.

En total, uns 400m2 que es vehicularan a través d'un gran espai polivalent per a totes les persones usuàries i les seves necessitats. Amb sortida directa al jardí, que aporta sensació d'obertura, llum i amplitud. I un espai propi per a persones amb trastorns cognitius per tal que puguin passejar lliurement.

Se'n beneficiaran les Grans persones i famílies del Baix Empordà que ho necessitin. El centre podrà acollir fins a 50 persones usuàries a l'hospital de dia i al centre de dia.

La reestructuració de la planta baixa i la creació del nou espai de Palamós Gent Gran suposarà un cost d'aproximadament 1.000.000€. Per aquest motiu, des de SSIBE s'ha decidit apostar pel mecenatge i iniciar una campanya de crida a les grans persones i empreses per tal que puguin realitzar donacions i fer realitat el centre.

Conjuntament amb Brava Tramuntana, s'ha creat una línia de marxandatge amb productes amb roba ecoresponsable, de cotó orgànic i reciclat. Es pot adquirir físicament a Palamós Gent Gran o bé a través de la botiga solidària online.

1r sopar solidari Gent molt Gran!
Horari 1r sopar solidari Gent molt Gran!
Entrades 1r sopar solidari Gent molt Gran!